Vi er i Valdres Magasinet

God kveld ♥

For flere måneder siden, da vi fremdeles bodde i Valdres, ble jeg kontaktet av en kjempekoselig journalist som lurte på om jeg kunne stille til intervju i Valdres Magasinet. Og det er klart at jeg ville. Temaet var å leve en vegansk livsstil, og det er jo det jeg er mest opptatt av å få dele med andre.

20150922_165409

Intervjuet kom på trykk i det siste nummeret av Valdres Magasinet. Mamma sendte meg det fra Valdres, og det kom i posten i dag. Hun som intervjuet meg, var utrolig flink til å stille gode, spennende spørsmål, og jeg er så fornøyd med hvordan saken ble. Vi pratet om vegansk livsstil, hvordan det er å fostre opp Sidikou Samuel vegansk, oppskriftsheftet mitt, yoga, og det jeg synes er viktigst av alt (som jeg jo skrev litt om her inne for bare noen dager siden); det å bruke en sunn, grønn livsstil (og yoga!) til å få et bedre forhold til seg selv.

PicMonkey Collage

Det er nesten umulig å ta ta klare, gode bilder nå som det er så grått ute.. Jeg prøvde likevel å ta bilder av deler av intervjuet- kanskje dere får et lite innblikk av hva vi pratet om. Og hvis det er noe dere lurer på, må dere jo selvsagt bare spørre :)

Det har vært grått her i Sandefjord i dag, men det har vært en veldig fin dag likevel. I ettermiddag gikk vi til biblioteket og lånte bøker til S, og fikk vite at det er Eventyrstund der fast to ganger i uken. Så i morgen formiddag skal vi prøve oss på det. Til middag i dag lagde jeg artisjokk`pestoen´ til Julie– dette er faktisk tredje gang vi spiser den på en uke :O Den. er. så. god! Jeg spiser den over sqaushpasta, og S har spiste den over enten kokt speltpasta eller store hvite bønner, grønnsaker og oliven. Yum!

Jeg håper dagen deres også har vært fin. God kveld videre.

13 Responses to “Vi er i Valdres Magasinet”

  • Så kjekt! Gratulerer! Også så bra at du hadde en flink intervjuer også somsatte veganerlivet i riktig lys :)
    Selv tok jeg meg fri i dag, hjalp et vegetariansk te-hus og brette hefter til en veldedighets festival og var på pub quiz med venner, samt kjøpte inn ingredienser til baking til helgen (for da blir det 80-talls party!) Ha en nydelig kveld! xx

    • Ragnhild Nordrum:

      :D Takk! Ja, jeg var veldig glad jeg møtte en journalist som virket veldig positiv til det hele :)
      Håper det snart kommer en post inne på bloggen din <3

  • Gratulerer :) Så fint :)

  • Monika:

    Jeg var på hytta til kjæresten i Valdres i helga, og da så jeg denne artikkelen! Skvatt litt da jeg først så den, og sa til kjæresten “den bloggeren følger jo jeg!” Likte artikkelen veldig godt :-)

  • Sara W:

    Så morsomt med omtale, og få spre det man brenner for ! :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, sant? Tror det er veldig viktig å få jobbe med, og dele, det man virkelig er opptatt av! :)

  • oh ragnhild!! this is simply fantastic!! congratulations on your publication, and i can’t wait to get my hands on the book that you’ll publish one day, too!! xoxo your fellow yoga girl

  • hanne:

    Gratulerer ragnhild! Kjempe moro at du ble intervjuet. Jeg er spesielt opptatt av barn og mat fortiden selv, og jeg gleder meg til å lage masse sunn mat til bebisen til neste år selv. Jeg synes det er veldig flott å se hva S får av mat, spesielt IG bildene med maten hans :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Hanne!!
      Ja, man blir liksom ekstra opptatt av alt ru dt barn når man plutselig har barn i magen selv. Også er det jo uansett er veldig viktig tema. Kostholdet til barn i dag er jo katastrofalt :O K er jo ikke veganer, men han er så glad for at S er det. Han ser venners barn som BARE spiser dårlig mat, nekter å spise bittesmå grønnsaksbiter i retter, osv. Også har vi S som mumser kokt brokkoli med kokosolje og havsalt og synes det er dødsgodt :P Viktig å legge et godt grunnlag for de, iallefall.

  • hanne:

    Drømmebarnet gitt! Håper lille gutten vår også knasker grønnsaker med glede :D

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031