Rainy Wednesday

For en fin dag! Eller, nå skal jeg ikke lyve, starten var ganske hard. S har ikke helt funnet natteroen etter at vi flyttet, så han både sovner sent, våkner mye i løpet av natten, og våkner tidlig. Men etter at vi kom oss ut i ruskeværet på morgenkvisten, har humøret og energien bare steget mer og mer. Vi gikk en lang bæretur i regnet, og resten av formiddagen var vi inne og koste oss med ferskt kokosvann rett fra nøtten, leste bøker, og spiste god lunsj. Når S hadde sovnet på sofaen fikk jeg min daglige yogatid og studietid. Da har våknet igjen gikk vi oss enda en tur ut, lekte ute, og lagde middag (jeg spiste min favorittrett, raw kokos ceviche, bare søk i oppskriftsarkivet, og S spiste linseboller med tomatsaus, oliven, brokkoli og avokado, og mumset kokoskjøtt fra tallerkenen min).

PicMonkey Collage

Til dessert spiste vi raw sjokolademousse med frosne rips, nam. Energien har holdt hele kvelden, så jeg rullet ut yogamatten min enda en gang, og trente 45 minutter avslappende “sove-yoga” nå nettopp. Nå er jeg bare klar for en, forhåpentligvis, god natt søvn. Jeg gjenntar meg selv; for en fin dag!

Jeg håper du har hatt en fin dag du også. Fortell meg gjerne hva du gjør denne uken, det synes jeg er så koselig å lese om. God kveld videre.

4 Responses to “Rainy Wednesday”

  • Vi var på babysvømming på mandag og skal på babysang i dag, ellers er vi litt ekstra inne i ruskeværet og koser oss :)

    Håper han finner roen om natten igjen snart da :)

  • Marie:

    Det regner masse her og, jaja!! Fikk så lyst på sjokolademos nå som jeg så bildet deres. Skal gjøre litt mer yoga nå, for N sovna akkurat :D (men han sover aldri lenge, så det er kjempevanskelig å gjøre lange økter)… Ellers var vi på babysang i går for første gang, såå koselig :D Ha en fin helg! Og dere er SÅ heldig som kan plukke bær nærme dere. Jeg har etterlyst et sted å plukke her, men da må vi kjøre ut av kommunen, kjedelig… :P

    • Ragnhild Nordrum:

      Husker når S var mindre, og sov kort og mange ganger i løpet av dagen (nå sover han bare en lang). Yogaøktene ble alltid en halv time eller kortere, for han våknet så raskt. Nå kan jeg trene i over en time, og ha tid til å både dusje og studere <3 Det er godt!!
      Klem til deg <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930