Grønn energijuice

Heisann. Jeg tenkte å starte helgen med å dele det som er favorittjuicen min for tiden. Ingenting føles eller smaker bedre enn et stort glass ferskpresset juice på morgenen, og gjerne av det grønne slaget. Jeg bruker så og si alltid agurk i mine juicer, jeg synes det er så forfriskende, hydrerende ogat det smaker helt nydelig. Her juicer jeg agurker sammen med friske grønne druer, grønnkål fra hagen og sitron. Jeg liker å bruke ca lik mengde agurk og druer, et par blader grønnkål (for mye smaker ikke godt), og en hel sitron.

PicMonkey Collage

-grønne druer
-agurk
-grønnkål
-sitron

Press, sil, og nyt!

Har dere noen fine helgeplaner? Her skal det pakkes og pakkes og pakkes- neste helg bor vi i vår nye leilighet og nyter Sandefjord-livet. Jeg kan nesten ikke vente. Så lenge ønkser jeg dere en fantastisk helg!

2 Responses to “Grønn energijuice”

  • Elisabet:

    Så forfriskende juice! Og så spennende med flytting da, Ragnhild!! Masse lykke til med pakkingen! Her er det fine værmeldinger i helgen, så tenker det blir en tur til stranda! :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Kjære deg, tusen takk ♡ Jeg gleder meg så til å flytte at jeg nesten sprekker!! Og gleder meg til å dele vårt “nye liv” her inne :)
      God helg, og klem til deg

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031