Raw bringebær-cookies på en-to-tre

God ny uke alle sammen ♥ Jeg tok meg litt data-fri i helgen, men nå er jeg tilbake og klar for å dele ukens første innlegg.

20150720_153014

Hvordan var helgen deres? Jeg hadde en fin helg med brødrene mine i hus, de reiste hjem i går. Og om bare noen uker flytter jo S og jeg, og da kommer vi til å bo i nærheten av eldstebror og det gleder jeg meg sånn til. Takk for alle koselige kommentarer på flytte-innlegget forresten. Dere skal selvsagt få en titt inn i vårt nye hjem når vi har kommet i hus.

I dag startet vi dagen med en lang gåtur i deilig vær. Turen endte opp i lekeparken i “byen”, hvor Sidikou Samuel fikk springe godt fra seg. I dag har virkelig energien vært på plass, og mens S sov fikk jeg trent yoga i over en time, pakket og ryddet, og laget en porsjon spennende og nydelige raw cookies.

20150720_151145

Dette er de raw bringebær-cookiene som ligger hos Deliciously Ella HER. Alt hun lager seg fantastisk godt ut, og de oppskriftene jeg har prøvd har alltid vært upåklagelige. Disse enkle cookiene er inget unntak ♥

6 store cookies:

-100 gram rå cashewnøtter
-1/4 cup (litt over en halv dl) hakket kakaosmør
-1/4 cup (litt over en halv dl) lønnesirup
-liten klype havsalt
-1/2 cup (litt over en dl) ferske bringebær

Lag mel av nøttene ved å finmale de i food processor/blender. Smelt kakaosmør over vannbad, og rør det inn i nøttemelet sammen med lønnesirup og salt. Rør forsiktig inn bringebær. Lag cookies på et fat dekt med bakepapir, og sett de i kjøleskapet til de er faste. Nytes direkte fra kjøleskapet. 

Elsker konsistensen på disse, og de friske bærene mot den søte cookien. S likte også disse kjempegodt, så de er også kids approved ;)

Jeg må få unna et par småting før jeg tar kvelden. Ønsker dere en fin kveld og en god uke.

4 Responses to “Raw bringebær-cookies på en-to-tre”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728