Min fredagsmiddag + vi flytter

Heisann dere, og god helg.

Først av alt må jeg bare fortelle dere noe fantastisk, som jeg har gledet meg sånn til å få dele. Og nå er alt i boks, så nå er det på tide: VI FLYTTER! Endelig! Altså, vi har hatt det fint i Valdres, og S har virkelig hatt det bra med besteforeldrene helt i nærheten. Men det var jo bare meningen vi skulle bli her til S var 4 måneder, og nå er han snart 2 år :O Så ja, vi flytter ikke en dag for tidlig ;) Nå står leiligheten klar til oss i Vestfold, og vi flytter om en liten måned.

PicMonkey Collage

I kveld vil jeg også dele middagen min- den ble så utrolig god. Inspirert av en oppskrift fra Live Pure-Jenna, laget jeg en slag ananas”salsa”/salat, som jeg toppet agurkskiver med.

Alt du trenger er:

-1/2 ananas
-1 agurk
-1 vårløk
-1 grønnkålblad
-1/2 stor moden avokado
-saft fra en halv sitron
-noen små dryss Himalayasalt
-fersk koriander, hvis du vil

Skjær halvparten av agurken i skiver, og legg de til side. Skjær resten av agurken opp i terninger. Skjær ananasen opp i små terninger, vårløk i tynne skiver, og finhakk grønnkålen. Mos avokado, sitronsaft og salt godt sammen, og rør inn resten av ingrediensene. Smak til med fersk koriander. Server med agurkskivene.

Jeg bare elsker enkel, frisk, smakfull og sunn mat som dette.

Ønsker dere alle en god fredagskveld.

14 Responses to “Min fredagsmiddag + vi flytter”

 • Marie:

  Så spennende at dere skal flytte :D Lykke til!! Og denne middagen så kjempegod ut :)

 • Rosa:

  Stort tillykke med den nye bolig! Glæder mig til at høre og se mere… mon ikke du poster et par billeder? Det bliver så dejligt for jer <3 Vi er selv lige flyttet og kan med stor overbevisning sige, at det betyder uendelig meget at have en god base for sin hverdag ^_^

  • Ragnhild Nordrum:

   Et hjem man trives i er så viktig! Selvsagt deler jeg bilder når vi er på plass :)
   Så spennende med flytting på dere også. Lykke til :)

 • Nina:

  Så deilig :) Jeg lagde noe lignende til middag i dag med mango, avokado, babyspinat, dill m.m :)

 • Nina:

  Masse lykke til med flyttingen :D

 • Caroline:

  Hurra for flytting. Håper dere kommer til å trives :) Ha en fin lørdag, Ragnhild <3

 • Elisabeth:

  Lykke til med flytting:) flytter K også med dere? Ha en fin helg videre:)

  • Ragnhild Nordrum:

   Tusen takk Elisabeth :)
   Nei, K blir boende i Oslo. Men nå blir det mye kortere vei, og det blir bra!

 • Graaaatulerer! Hihi så det var dette du holdt for deg selv ja, koselig med hemmeligheter iblant, også så spennende da :D Da blir det skattejakt i alt en har av ting og tang når det skal pakkes :)
  Den salaten så nydelig ut, ananas kan jeg tenke meg gjør seg godt i denne salaten :D God helg! x

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, ville ikke si noe før det var 100% i boks :) Nå bare gleder jeg meg hele tiden :D
   Salaten er supergod! Elsker kombinasjonen ananas avokado og vårløk

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031