Fåvang

I helgen var vi i Fåvang og besøkte bestemoren min, og vi hadde så fine dager.

20150712_100004

Vi reiste ganske sent på fredagen, og kom frem på kvelden. Lørdagen startet S og jeg med en liten morgentur- han må gå mye selv nå, han er rett og slett for tung å bære på hver eneste dag. Bestemor passet tante sin hund, så S han vært i hunde-himmelen hele helgen :D Lille hunden holdt meg med selskap på yogamatten da jeg trente ute i solen på formiddagen. På lørdagen laget jeg suppe til alle i huset, og det ble igjen min favoritt tomatsuppe laget av en haug ferske tomater som kokes lenge med urter og hvitløk, og blendes med cashewfløte. Nam. Senere gikk vi til graven til bestefar. For en fin dag.

PicMonkey Collage

Søndagen fikk jeg gikk morgentur alene, og da jeg kom hjem spiste jeg den beste mangoen jeg har spist på lenge- jeg synes jeg nesten aldri finner bra mangoer lenger, men denne var perfekt. De andre dro på fjelltur, mens S og hunden og jeg var hjemme og koste oss. Bestemor har den fineste eiendommen jeg vet om, og det er så fint å bare gå rundt og se på alt. Og senere, etter yoga, og middag, og kaffe, og prat, reiste vi tilbake til Valdres i gårkveld.

Hva har du gjort i helgen?

6 Responses to “Fåvang”

  • åh, så koselig :)

    Vi har kost oss hjemme, triller litt tur, leker under babygymmen, ammer og smiler :)

    God tirsdag

    • Ragnhild Nordrum:

      Det hørtes kjempefit ut! Nyt tiden med lille! S er snart 2 år han, klarer ikke å forstå hvor tiden blir av :O
      Klem

  • Åh så många härliga inlägg jag fick läst nu efter min resa till Finland som jag hade att ta igen! Så många fina recept, bilder och ord av dig. Du är en så vacker och härlig tjej! Tänk så stor lille S har blivit också. Snart två år! Vilken resa :) Han blir bara sötare och sötare för var dag. Så himla fint leende! Så fint att ni fick en bra tid hos din bestemor. Njut en massa! Stor kram vacker

    • Ragnhild Nordrum:

      Ååå så koselig kommentar! Tusen takk Katrin <3 alltid så godt med ord fra deg her inne!
      Frtsatt god Sommer til deg! KLEM

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930