Bildedryss fra Oslo

Hei dere, hvordan har dere det? Plutselig ble den en lang pause fra denne kanten. Vi reiste til Oslo på fredag, og jeg har rett og slett ikke rukket å oppdatere her inne derfra. Dagene har vært fulle fra S våknet (nesten alle dagene rundt 4 om natten), til vi har lagt oss på kvelden. Men ah, så fine dagene har vært. Jeg tenkte å dele noen bilder med dere, før jeg tar kvelden.

PicMonkey Collage3

Fredagen tok vi bussen til Oslo tidlig på morgenen. S sovet nesten med det samme vi kom frem, og da han våknet gikk vi ut og kjøpte nyelig raw is (denne finnes på Helios og Røtter), og S fikk bade på Karl Johan :P 

PicMonkey Collage2
Lørdagen hadde vi en tidlig playdate med ei venninne og hennes lille datter. Vi gikk på lekeplassen så barna fikk husket og sklidd og kost seg. Etter det dro vi videre på fotball cup sammen med K. Etter formiddagshvilen til S og min yogaøkt, besøkte vi min gode venn Thomas. Lørdagskvelden skulle en av mine beste venninner feire bursdag, så vi tok en tur dit. Det ble ikke så sen kveld på oss, men veldig veldig koselig var det å se flere av venninnene mine igjen. 

PicMonkey Collage

Søndagsmorgen tok K og jeg med oss lille S til Sognsvann og gikk tur der, og resten av dagen gikk i en fei. Mandagen møtte vi en kjære venninne (som også er en av Sidikou Samuel sine faddere), og vi gikk tur rundt i byen og bare koste oss. Etter det møtte vi noen venninner i slottsparken, og resten av kvelden hjalp vi K med å pakke- han har nemlig reist på ferie til Afrika i dag. 

I dag gikk S og jeg morgentur, og kjøpte med oss noe godt på Kulturhuset. Der selges nemlig produkter fra PurOslo, og jeg kjøpte en vegansk gluten- og sukkerfri cookie til S og raw sjokoladetrøffel til meg selv. Nydelig. På formiddagen hadde vi en kjempekoselig parkdate med en venninne og den lille hunden hennes- S var overlykkelig.

Bussen tilbake til Valdres gikk i ettermiddag, og nå er vi trygt tilbake mellom alle fjell og skoger. Det har vært noen utrolig fine dager. Og nå må jeg sove! Jeg håper dere har hatt fine dager siden sist ♥

4 Responses to “Bildedryss fra Oslo”

  • Vilka härliga bilder och låter som en jättefin mini-semester till Oslo! Vad kul för er :) Skickar massa kramar från ett regnigt Göteborg!

  • Så mye du har fått gjort på da! Hadde selv fri en uke forrige uke og det var så deilig :D En pause fra alt av arbeid :)
    Mange fine bilder, og lille S i vinduskarmen :D Håper dere har det like fint denne uken :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, det var virkelig hektiske dager. Hadde jeg vært bare meg selv, hadde det ikke føltes så mye. Men når jeg har søte lille å passe på (med mat og soving og alt slikt), blir det liksom litt ekstra. Han er verdens beste reisefølge da, og vi koste oss SÅNN!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031