Vi er i Foreldre&Barn

God kveld. Har dere hatt en fin dag?

Jeg har faktisk akkurat satt meg ned etter dagens yoga, og klokken er snart 11 på kvelden. S vekte meg før 5 i dagtidlig, og jeg klarte ikke annet enn å legge meg å sove, da han tok formiddagshvilen sin. Så da ble treningen flyttet til nå. Ellers har jeg bare hatt en utrolig fin dag med lillemann. Vært ute, gått tur, kost med sauer, og lest i den nye boken hans.

Uansett! Husker dere at jeg for lenge, lenge siden (tror det var i februar) fortalte at jeg hadde vært med på noe spennende som jeg snart skulle fortelle dere om? Vel, det ble ikke så snart som jeg trodde ;) Men nå kan jeg endelig fortelle dere det.

Sidikou Samuel og  jeg er i siste utgave av Foreldre&Barn!

samuel

Slik jeg har forstått det kom utgaven ut i dag. Jeg har dessverre ikke fått sett det selv enda. Jeg har lett og lett i alle butikkene i nærområdet, men ingen av de selger F&B. Så jeg får vente i spenning til jeg får tak i det i Oslo i slutten av uken. Jeg skal ta bildet av reportasjen og vise dere her inne da :)

Så vidt jeg forsto, er vi med i en sak med flere foreldre som har valgt et annerledes kosthold for barna. Min del av saken handler om veganmat og barn. Jeg vet ikke hvor mye det står om oss enda, men jeg fikk lese igjennom det journalisten skrev, og det ble veldig bra. Selve intervjuet skjedde over telefon, og noen dager senere fikk vi besøk av en fotograf. Bildet over er tatt av han.

Det blir så spennende å se og lese! Og jeg er så utrolig glad for at jeg får være med å fremme vegankost til barn. Fremdeles er mange skeptiske til plantemat til barn, helt uten grunn, og vi trenger mange som kan gå forran som “forbilder” på at det går ann.

Si fra hvis noen av dere leser saken, og hva dere synes og tenker. Både om veganmat til barn, men også generelt det å velge et kosthold som ikke er helt etter normen.

Fortsatt fin kveld til dere ♥

6 Responses to “Vi er i Foreldre&Barn”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031