Siste innspurt

Hei hei, og god mandag. Jeg vil bare ønske dere en god uke, før jeg tar tak på siste innspurt av eksamenslesingen. Eksamen er på onsdag, så nå er det bare å skjerpe hodet de siste par dagene. Som jeg gleder meg til sommerferie nå. Jeg studerer kun deltid (50%), men jeg har så lite tid disponibelt og kjenner at det henger så over meg. Selv om jeg virkelig liker studiet, og lærer en hel masse. Nå blir det godt å roe litt ned, gre håret (!), trene lengre yogaøkter, og legge meg til å sove med god samvittighet på kvelden. Det skal nytes.

DSC03537

I dag er det regn og sol om hverandre. S og jeg dro en tur i lekeparken når det var opphold, han elsker jo å skli og huske. Jeg unnet meg en ekstra lang yogatrening i dag, jeg virkelig trengte å roe hodet og kroppen. I ettermiddag skal jeg lage en raw kake til helsekostbutikken her på Fagernes. De har spurt meg om jeg kunne lage en raw kake som de skal servere på åpningen av kafeen deres i morgen, og det er jo klart jeg ville! Det blir Elins raw jordbærkake. Den er alltid populær.

DSC03501

Jeg håper dere har en fin dag, alle sammen! Og dere, ikke glem å bestill Raw Food-heftet mitt. Jeg har fått så mange fine, koselige, gode tilbakemeldinger på mail av de som har bestilt, så jeg håper enda flere bestiller ♥

9 Responses to “Siste innspurt”

  • Masse lykke til med eksamensinnspurt, Ragnhild! Har en liten innspurt her jeg også, med korrektur av kokeboka hihi. Klem

  • Høres ut som vi er i samme båt. 3 eksamener denne uka! Hvilket emne er det du har eksamen i nå? Jeg har GERN1, 2 og 3. Synes 2 er vanskeligst, men veldig spennende uansett! Kjenner med dette studiet at selv om mye er vanskelig så er det ingenting som er kjedelig, så det er aldri noe problem å sette seg ned men pensum. Lærer jo så mye interressant!

    Lykke til :-) Du nailer det nok.

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh hjelp, du er jammen flink!!!!! Hvordan gikk det med deg i dag? Jeg har hatt GERN 2, syntes det var så vanskelig i forhold til 1. Håper 3 er litt lettere!

      • Takk! Er fulltidsstudent, men må si det er litt dårlig lagt opp av skolen med 3 eksamener på 3 dager! Men nå satser jeg på å bare holde ut en superintens uke for så å slappe skikkelig av i helga :-)

        Har en god følelse for dagens eksamen, som var GERN2. Det er skikkelig tungt, men så skjønner man etterhvert at cellebiologien og kjemien bare er “basis” for å klare å forstå det andre. Er jo næringsstoffene som er det egentlige pensumet. Var gøy å liksom få brukt at jeg har lært til å løse oppgavene på eksamen. Skrev masse, så får bare håpe noe av det var riktig :-) Hehe. Flervalgsoppgaver er nok min svakhet, så de er jeg spent på.

        Håper det gikk bra for deg også :-)

  • ohhh! what are you studying?! i am so curious! and yay for longer yoga sessions!

    • Ragnhild Nordrum:

      I study nutrition! Im just done with my exam, and Im just so happy. Now its all about yoga and sleeping for the next few weeks/months!

  • Hei hei og god mandag!

    Masse lykke til med studeringen, dette kan du vettu :D Her borte har det regnet og vært sol om en annen i to uker. Denne dagen startet ut helt nydelig, men på slutten av dagen begynte det og hølje ned, og jeg kom hjem kliss klass, sukk! Men nå er det bena opp og kose seg, kanskje det blir en yoga økt senere, skulle egentlig i treningsstudio og løpe, men på grunn av været lot jeg vær… huttetu! Men er greit med slike forhold når en skal studere da :) Så en ikke blir så distrahert ;) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk for så koselig kommentar Julie. Det er alltid så gøy å få litt oppdatering fra deg :)
      Eksamen gikk heldigvis ganske fint, og nå er jeg både glad og utslitt :)
      Klem til deg

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031