Saftige ispinner på 1-2-3

Hei hei, og god onsdag til alle dere. Midt i uken allerede, og solen stråler- så deilig! Her startet som vanlig dagen med gåtur med S i sjalet, og lek ute da vi kom hjem. I går laget jeg små ispinner til Sidikou Samuel, og han slikket gladlig i seg en mens vi var ute i solen.

DSC02924

Disse ispinnene er superenkle å lage, og kjempegode på smak. De er laget av 3 enkle ingredienser; 100% fruktige, raw og veganske. Oppskriften fant jeg hos Fully Raw Kristina ♥

DSC02977

Du trenger:

-1 moden mango
-1/2 moden ananas
-en “stilk” med friske mynteblader til hver ispinne

+ ispinneformer

Blend mango og ananas godt sammen. Legg en myntestilk i hver isform, hell over fruktmosen og stikk i pinnene. Frys i minst 6 timer.

DSC02991

Så enkelt kan man faktisk få i de små enda mer frukt og grønt. S er heldigvis blad i både frukt og grønnsaker (akkurat nå er det jordbær og kokte asparges som er favorittene), så han har ikke noe problem med å dekke det behovet. Men jeg vet at mange barn ikke er like begeistret for det, og da tror jeg trikset er å kamuflere godsakene på en fristende måte. Pluss, selvsagt, å ikke la de få valget mellom sunt og usunt.

Nå må jeg fortsette med lesingen. Det klør i fingrene etter å gjøre alt annet akkurat nå, og jeg sitter faktisk og har lyst til å vaske hele huset. Igrunn tror jeg den lysten er ekte, så jeg ser for meg en vaskerunde med S på ryggen når han våkner. Håper dere får ne fin dag videre.

11 Responses to “Saftige ispinner på 1-2-3”

 • Mmmmm deilig og forfriskende :D Digger det lille myntebladet og ^ ^

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, sant!? Så din deilige mynteis nettopp- den skal lages!!

   • Håper den faller i smak. Jeg har kjøpt ananas og mango i dag og nye stålisformer så blir bra :D Har så få former så går sikkert fint å lage noen smooties av dette også, ha i litt kokosmelk eller noe :D

    Jeg kjøpte fersk kokosnøtt for første gang i dag – så må finne ut hvordan man bruker den :D

 • Så mange gode tips du har til sunne og barnevennlige retter!
  Alltid fint å stikke innom her og se hva du har funnet på for noe fristende!
  Ha en god dag:-)

 • åååhhh.. nå er det snart sommer.. ser deilig ut.. hjemmelaget saft is er det beste. Spiste quinoa til middag her om dagen og ga det til Arin og Ravn ..det gikk ned på høykant..Så deilig når barna liker maten

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg vet, det er det beste som finnes når de små liker maten. S spiste store hvite bønner stekt/wokket med gulrot, blomkål, asparges og paprika til lunsj i dag, og eeelsket det. Satt og gapte etter flere bønner :D
   Klem

 • Så godt det så ut! Vi lagde også is igår, men det var rett og slett bare rester av smoothien vår siden jeg lagde litt mye. Tenkte vi skulle spare dem til solen kommer fram igjen her i regnbyen.

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031