Jordbærsalat med kremet paprikadressing

Hei! I dag vil jeg dele oppskriften på dagens salatmåltid; en frisk og smakfull jordbærsalat med paprikadressing.

DSC03017

Salaten kan spises som et eget måltid, men det er ikke et måltid som ligger lenge i magen. Jeg er typen som liker å spise “lett” mat ofte, fremfor sjeldene “tunge” måltider- så for meg fungerer den utmerket. Vil du gjøre salaten mektigere, kan du strø over godt med nøtter eller frø, eller spise den ved siden av varm mat som quinoa eller bønner.

Til en stor porsjon trenger du:

-en stor bolle full av vasket babyspinat eller feldsalat
-2-3 dl jordbær i skiver
-4-6 cherry tomater i båter
-1/2 paprika i strimler

-1/2 paprika
-2 myke dadler
-juice fra 1/2-1 appelsin
-1/2 avokado
-noen dryss Himalaya/havsalt

-kvernet pepper

Lag salaten av babyspinat, jordbær, tomater og paprikastrimler. Lag dressingen ved å blende paprika, dadler, appelsinjuice, avokado og litt salt. Blend til dressingen er kremet og glatt. smak til med mer salt. Drypp dressingen over salaten, og kvern over godt med pepper. Server.

 S er både morgenfugl og kveldsfugl og natterangler, og litt over fem i dagtidlig var han klar for dagen. Jeg hentet pære og tørket mango til han, og fikk han til å bli i sengen en stund til med barne-TV på mobilen, mens jeg halvsov videre. Ellers har det vært en veldig fin dag, med mye utetid, yoga, og barne-sang nå i ettermiddag. Nå er jeg mer enn klar for en god natts søvn. Jeg håper dere har hatt en fin dag.

8 Responses to “Jordbærsalat med kremet paprikadressing”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930