Et lite yoga-tips

DSC02474

God mandag ♥ Uken min startet med en natt med e.l.e.n.d.i.g søvn, og jeg følte meg helt tom da S våknet så altfor altfor tidlig. Jeg var faktisk så utslitt at jeg måtte sitte på gulvet og gråte litt på morgenkvisten. Hihi, uff. Livet virker så hardt når man ikke har sovet. Heldigvis løsnet alt etter jeg fikk ut litt frustrasjon, og resten av dagen ble faktisk veldig fin. Vi trillet en tur på formiddagen, handlet, og lekte ute. Nå sitter jeg og koser meg med kjempegod og søt vannmelon, etter endt yogaøkt.

Forresten! Jeg vet jo at flere av dere også liker yoga. Min favoritt-yogi de siste månedene, har vært Michelle (Banana Blondie på You Tube). Hun er en stående vakker og morsom, veganer og yogi. Hun har lagt ut veldig mange fine yoga-snutter på You Tube, og jeg har trent til mange av de (alle, tror jeg), og satt de sammen til fulle yogaøkter. Nå har hun og kjæresten, Jay, laget en SIDE hvor man kan bli medlem. Som medlem får man tilgang til fulle yogaøkter med Michelle, i tillegg til sunn vegansk inspirasjon og informasjon. Jeg meldte meg først og fremst inn for yogaens del, men alt sammen er kjempenyttig. Det kommer nye yogaøkter hver uke, og jeg gledere meg til alle- hennes økter er alltid bra!

Medlemskapet koster bare $9.99 i måneden, som nesten er ingenting. Og jeg må bare anbefale det så høyt! Yoga, gratis coaching, nyttig matinspirasjon- alt i ett. Du kan bli medlem HER. Måtte bare nevne det :)

Jeg håper dere får en fin uke. God kveld videre.

10 Responses to “Et lite yoga-tips”

  • Tina:

    Huff. Fikk ikke sove i natt selv, så vet hvordan du føler deg. Er så slitsomt.

    Takk for yogatips! Elsker yoga selv.

    • Ragnhild Nordrum:

      usj, den søvnen altså. Det er så kjedelig den skal ha så mye å si.
      Håper de neste nettene blir bedre :)

  • Så bra du klarer å snu dagen, det må vi jo alle inni mellom <3

    Jeg er ikke så flink til å gjøre yoga hjemme, får lett to hunder hoppene på meg også, haha :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, ja det er nok ikke så lett å trene med små lekene hunder rundt ;) Selv elsker jeg å trene hjemme- det er jo uansett det eneste anternativet jeg har nå :)
      God kveld til deg!

  • Huff da, av og til hjelper det å gråte en skvett.. Jeg trøster meg med at hvis vi skal se stort på det er denne småbarnsikkesove tiden veldig kort i forhold til resten av livet… deilig med yoga kan jeg tenke meg..banana Blondie er nydelig.. Behagelig menneske..god dag til deg

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er sant! Men uff,så trist det er at de ikke er små for alltid også. Eller, på en måte ikke. Det er jo fantastisk å se de vokse seg store og til “seg selv”. Prøver å nyte vært øyeblikk, kunne bare såååå ønske jeg kunne sove godt på nettene.
      Håper alt er bra med deg <3

  • i really like their website and business model. so cool!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930