Sommerens must: V A N N M E L O N – J U I C E

Sommeren er enda en liten stund unna, men de gode, søte vannmelonene er her, og våren er virkelig i luften. Så jeg stemmer for å skape skikkelig sommerfølelse allerede nå.

DSC02490

Noe jeg virkelig elsker, er fersk vannmelon-juice. Å himmel, det er så godt! Og så forfriskende.

Du trenger ikke en juicemaskin for å lage vannmelon-juice. Siden melonen er så veldig veldig juicy, kan du bare blende den i blenderen eller med stavmikseren, og sile den så du får bort den lille pulpen. Easy peasy, og så så godt.

Jeg liker å tilsette litt lime og ferske mynteblader, men det er selvsagt valgfritt.

DSC02493

Alt du gjør, er å lage store biter med vannmelon i blenderen/stavmikseren. Jeg brukte ca 1/4 vannmelon i kveld. Blend blend blend. Skvis over litt lime, jeg brukte 1, og sil juicen over i et stort glass. Tilsett mynteblader, og nyt. Juicen kan også stå i kjøleskapet i noen timer.

Har dere hatt en fin dag i dag? Jeg har hatt en veldig god en, og tenkte å bruke siste lille rest av energien min på å studere litt nå før jeg tar kvelden. Ha en super kveld videre dere.

5 Responses to “Sommerens must: V A N N M E L O N – J U I C E”

 • Ååååå så fantastisk godt :D Vannmelon er søtt og godt! Kan tenke det hadde gjort seg bra som saft-is også, nååår det blir varmt nok ute til det. Hahah skjønner du er klar for sommer’n!
  Ser så koselig ut hos deg nårsomhelst på dagen :D
  Dagen I går var bra på tross av arbeidsdag fra 1-9:30 om kvelden! Så film og fikk en telefon fra en venn og vi klarte og skravle til langt på natt, hjelpes, men er koselig da, nett som i ungdommen ^ ^
  Håper du har en finfin onsdag Ragnhild! x

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, jeg er kjempeklar for sommeren <3
   Ah, savner IKKE å jobbe sent på kvelden. Selv om jeg savner jobben på SATS, var det utrolig tungt å jobbe til 23.15, eller starte på jobb halv 05.30. Håper virkelig jeg klarer å jobbe for meg selv fremover, vil helst slippe harde arbeidstider :)
   God kveld til deg Julie :)

 • i would love to eat the watermelon in its whole form! the picture looks so juicy and marvelous. but i am curious to know what watermelon juice tastes like now. what an interesting creation! xo

 • Yum, ser mega godt ut :) liker også å lage is/smoothie med frossen vannmelon, ganske digg!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728