Baby-sang og raw brownies

Først må jeg bare fortelle at jeg endelig har ryddet opp på oppskriftsiden min (takk for at du minte meg på det, Rosa!). Jeg har kategorisert oppskriftene inn i “juice og smoothies”, “måltider”, “sjokolade og dessert”, “barnemat” og “What I Ate”. Alle oppskriftene er ikke på plass enda, men de kommer! Jeg håper det blir enklere for dere å finne frem nå.

I dag var vi på baby-sang for siste gang- neste uke begynner nemlig S på gruppen som er for de større barna. Jeg synes det er litt trist, for gruppen vi har vært i er så koselig. Samtidig vet jeg jo at den nye gruppen helt sikkert er like koselig, og det blir gøy for S å ikke være den eldste lenger. Siden det var siste treff i dag, lagde jeg raw brownies som jeg tok med og delte med gruppen. Raw brownies er alltid en suksess.

20150409_091905
Jeg brukte DENNE oppskriften fra Økosjokolade. Ikke bare har de de beste kakao-produktene- de har også mange, mange gode oppskrifter. Jeg endret så vidt det var på oppskriften, og de ble kjempegode.

-3 dl rå cashewnøtter
-6 ss råkakao
-1 ts vaniljepulver
-2 dl myke dadler
-2 ss finmalt kokossukker
-2 ss myk kokosolje
-en liten klype havsalt/Himalayasalt

-1 ss cashewsmør
-1 ss smeltet kokosolje
-1 ss finmalt kokossukker
-2 ss råkakao

Begyn med å lage brownoen. Mal cashewnøttene i en food processor/blender. Blend inn kakao,vanilla, dadler, kokossukker, kokosolje og salt. Bruk gjerne hendene- det er enklest. Press deigen ut til en passe tynn brownie.
Bland sammen cashewsmør, smeltet kokosolje, kokossukker og kakao. Smør glasuren over brownien og avkjøl brownien til glasuren har stivnet. Skjær opp i biter og server.

PicMonkey Collage

Resten av dagen har flydd av sted. Formiddagen gikk til tur, yoga, studie og baby-sang, mens ettermiddagen og kvelden har vært avslappende her hjemme. Vi har kost oss med brownie-rester, og S har hørt på “Hjulene på bussen” igjen og igjen og igjen. Og igjen. Han aner ikke hvor lei jeg er ;)

Har dere hatt en fin dag? Jeg håper det. God kveld videre, dere.

5 Responses to “Baby-sang og raw brownies”

 • De browniesene ser jo bare kjempegode ut, tipper de ble tatt godt imot :-) Vittig med unger hvordan de henger seg opp i èn ting og da er det kun det som gjelder! Spesielt gøy med barnesanger for oss voksne, hehe. Fadderbarnet mitt har kun èn ting i hodet, og det er Kaptein Sabeltann. Ingenting annet som er kult.

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, ja det er så søte og rare de små :D S har hatt dilla på buss-sangen i flere månder. Jeg får ikke en gang lov å synge god natt-sang uten at han sier ‘ buss buss buss!!!!’ :D
   God dag til deg!

 • Rosa:

  Disse brownies må jeg prøve, mums …
  … og tak for arbejdet med at kategorisere. Det er blevet så fint:-)))

  • Ragnhild Nordrum:

   :D
   Det var så bra du minte meg på det! Jeg har bare utsatt å organisere der inne, men jeg er SÅ glad det endelig er gjort :)
   God helg!

 • Mmm så deilig også så koselig!
  Er helt sikkert at det blir spennende for Sidikou og begynne på en ny sang gruppe :) Men skjønner godt at det blir trist og gjerne ikke se så mye igjen til kjente ansikter.

  Selv har jeg hatt en ganske god dag, siste dag i første av to uker i “grad bay” på telefon senteret. I dag gikk det ganske lett, men gurimalla så lang denne uken var, uff. Men hadde noen venner over på “antipasti” kveld i dag, det var veldig koselig. Litt for mye knask, litt og drikke og godt selkap = perfekt fredagskos :)

  Håper du har en finfin helg Ragnhild! xx

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728