Rocky Road `nice´cream

Åh, for en fin vårdag dette har vært! Har dere også nydelig vær der dere bor?

Min helg startet med å være vikar på en yoga-time nå i ettermiddag. Ellers har jeg bare kost meg med Lille, gått morgentur og kveldstur, studert, og gjort formiddagsyoga. Dagene er ganske like, samtidig som de er helt forskjellige, og jeg liker de så godt slik de er. Etter formiddagsyogaen min, laget jeg en utrolig god Rocky Road banana-nice-cream. Og oi! så god den ble. Så god faktisk, at jeg like så godt laget det til kveldsmaten til Sidikou Samuel også.

DSC01893

Denne iskremen er basically blendede frosne bananer og supermat. Godt for kroppen og godt for ganen ♥ Vaniljeis, sjokoladeis og crunchy yummy morbær og kakaonibs (eller akkurat den “crunchen” du liker).

Inspirasjonen fikk jeg HER.

DSC01891

Dette gir en snack- eller dessertporsjon. Vil du spise isen som et måltid, er det lurt å doble porsjonen.

-2 frosne bananer
-1-2 ts cashewsmør
-noen dryss vaniljefrø
-1 ss råkakao

Add-ins: jeg brukte morbær og kakaonibs. Andre forslag er hakkede nøtter, sjokolade, kokos, gojibær osv osv

DSC01888

Lag først is av én banan, 1/2-1 ts cashewsmør og noen dryss vanilje. Bruk en food processor eller sterk blender til dette. Legg isen i en bolle. Lag den andre porsjonen med is av den andre bananen, 1/2-1 ts cashewsmør og råkakao. Legg isen i bollen sammen med vaniljeisen. Hell over noe godt og crunchy. Jeg brukte morbær og kakaonibs. Bruk en isskje, og scoop isen oppi glass. Server med det samme.

—-

DSC01904

Lille S fikk spise kveldsmaten ute i kveld. Været må jo utnyttes så lenge vi har det ♥

Jeg håper dere alle har en nydelig helg i møte. Kos dere alt dere kan.

12 Responses to “Rocky Road `nice´cream”

 • Nom nom nom <3 Bananis er den beste oppfinnelsen i veeerden ^_^ Elsker hvordan man kan variere alt etter hva man har lyst på eller har tilgjengelig, og så blir det ALLTID digg :D

  Nydelig vær her også i dag, skikkelig varmt å sitte i sola! Deilig <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg VET! Jeg kommer aldri over at frosne bananer blir til en sååå god is!
   Så deilig å kunne sitte og nyte solen <3

 • Sååå deilig :D Også fikk dere begge kost dere med det :) Perfekt på en fredag! :) Ønsker dere begge to en god natt :) xx

 • Rosa:

  Uuh, så godt det ser ud! Jeg elsker også banan-is. Rigtig god idé at lave to slags på én gang… så langt har jeg aldrig tænkt, hihi, men det gør jo oplevelsen så meget større.

  • Ragnhild Nordrum:

   Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det ting et hakk bedre, nei :) Denne ble så god!!
   Klem til deg

 • Høres godt ut :D Ikke sånn supervær her i Oslo, men merker uansett at det er vår. Fantastisk å våkne til fuglekvitter i stedet for bare bilstøy :P Hehe

 • hanne:

  Jeg elsker bananis. Gleder meg til å spise masse av det til sommeren. Vi lagde faktisk banan-is til dessert til foreldrene mine i påsken. Begge er veldig skeptiske til sunnifiserte retter, men begge elsket det! Slikt er gøy :D håper du har hatt en fin helg :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Så gøy å høre at de likte det!! Jeg vet, det beste er jo når skreptikere liker den “rare” sunne maten!
   Takk! Helgen har vært fin. Det håper jeg din også har :)

 • jeanette:

  Nice cream er det beste..også med sjokolade da.. ser deilig ut å spise ute.. nydelig vær og flott natur

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, det er sååå godt! Det kommer en ny oppskrift i dag, og jeg kommer ikke over hvor god den er :O :O ♥

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728