Piña colada smoothie

Heisann, og god mandag til dere. Påsken starter om noen dager, og jeg tenkte å starte uken med å dele en påske-gul smoothie. Den smaker kanskje ikke så påskete, men den er kjempegod og smaker nydelig forfriskende i påskesolen (hvis vi får påskesol).

DSC01672

Smoothien er laget med fersk ananas og kokos, den er tykk og mektig, og gir masse energi og næringsstoffer til kroppen. Jeg brukte paranøttmelk, men du kan også bruke mandelmelk, eller soya/havre/rismelk. Hvis du vil lage paranøttmelk, bløtlegger du bare en del paranøtter i vann i ca 6 timer. Hell bort vannet, skyll nøttene godt og legg de i blenderen. Tilsett fire deler vann (bruker du feks 1 dl nøtter, blir det 4 dl vann), og blend godt. Sil melken, og oppbevar den kaldt.

DSC01669

Til en stor porsjon trenger du:

-1/2 godt moden (!!) ananas
-1 frossen banan
-ca 1 dl kokoskjøtt
-ca 1 dl nøtte/mandelmelk

Blend alt godt, og server med det samme. 

DSC01577

Hvordan har deres mandag vært så langt? Jeg våknet grytidlig i dag, og fikk unna yogaøkten før S våknet. Det var så godt, for da har jeg fått brukt formiddagen ekstra effektivt til å gjøre andre ting. Nå våkner lille igjen snart, og vi skal ut i snøen og leke. Jeg håper dere får en veldig fin uke. Og ikke glem å melde dere på Give Awayen min HER– jeg trekker vinneren av 5 raw sjokolader i morgen ♥

10 Responses to “Piña colada smoothie”

 • Ahhh dette trangte jeg oppskrift på! Det har vært en sånn grå og dyster mandag med masse regnvær…
  Elsker kombinasjonen av disse fruktene :D Også for en sunn energibombe da :D Kjempefint bilde av lille og deg i ny kjole :) Håper du har hatt en fin dag, men det høres sånn ut :) xx

  • Ragnhild Nordrum:

   Takk <3
   Ja denne smoothien lyser opp en ellers gra dag, det er helt sikkert!!
   Klem til deg

 • Mmmm, dette minner meg om sommer! Pleier alltid å lage masse ananas-smoothie, og vannmelonsmoothie, og servere i coctailglass på sommeren. Luksus!
  God påske til deg og lille S som begynner å bli så stor! <3

  • Ragnhild Nordrum:

   ÅÅå vannmelonsmoothie- det gleder jeg meg til, det!!
   S har blir kjempestor <3
   God påske til deg også Jane <3

 • i hope that you spiked your drink with some rum! ;)
  your dress is divine!
  your body looks so yoga girl slim and pretty and healthy!

 • Carita:

  Nam! Ser veldig god ut :3

  • Ragnhild Nordrum:

   Veldig god var den. Brukte en perfekt moden ananas!
   Så koselig med kommentarer fra deg igjen Carita ♥

 • hanne:

  Takk for super oppskrift! Minnet meg litt om smoothie flaskene i glass de selger på matbutikker, Froosh?

  • Ragnhild Nordrum:

   Flasken er faktisk en slik PurOslo-juiceflaske. Synes de er så fine, så sparte på de :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031