Påskens give away

DSC01432

Hei alle sammen. Her kommer mitt lille bidrag til en sunn og god påske. En liten give away til dere, mine kjære lesere ♥

Det finnes ingen grunn til å måtte spise usunt lenger, sunne anternativer finnes til alt. Og det gjør meg så glad. Jeg elsker å kose meg, men nekter å spise noe jeg ikke tror er bra for meg. Lykken på jord er å vite at ekte sjokolade faktisk er bra for meg, skikkelig bra, og at jeg kan nyte det akkurat når jeg føler for det.

Denne påsken vil jeg gi en av dere lesere fem nydelige raw sjokolader ♥ De kan spises i påsken, eller nytes i tiden etter. Jeg håper de frister dere.

Premien består av; to lovechock (en med vanilje og morbær, og en med kirsebær og chili), en OmBar (mild, med kokosmelk), en Pana (mørk 80%, supergod!), og en Loverdiana-sjokolade (med bringebær). Prøvde å lage en variert sjokoladeblanding.

Du trenger ikke å ha egen blogg, facebook eller instagram for å delta. Alt du trenger å gjøre er:

Legg igjen en kommentar i dette innlegget. Skriv gjerne om dine påske-planer, om du skal lage noe sunt påskesnop, eller akkurat hva annet du vil skrive :) 

Hvis du har egen blogg, og vil ha et ekstra lodd, kan du fortelle om give awayen min der, legge ved bilde og linke til dette innlegget.

Jeg trekker vinneren rett over helgen, tirsdag 31. mars. 

Jeg håper mange mange vil bli med, lykke til ♥

—–

Hvordan har deres dag hvert? Vi skulle på baby-sang i dag, men da lederen var syk ble det avlyst. Isteden har jeg fått jobbet en haug med forsiden til boken, studert og trent yoga. Det har snødd utrolig mye i dag, så vi har holdt oss innendørs. Jeg savner allerede vårværet.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre.

24 Responses to “Påskens give away”

  • Sara:

    Jippi, giveaway :) Morsomt :) Jeg skal på hytta i påsken, skal bruke god tid på kjøkkenet og lage god vegansk mat og kanskje raw sjokolade?

  • Herlig :D Jeg vil gjerne være med! Sjokoladen høres kjempegod ut. Prana har jeg smakt og vet allerede at er god :)
    I påska blir det først en tur “hjem” til Sørlandet for et møte i Dyrenes Beskytter og litt familie- og vennekos. Etter det er det Barcelona i 5 dager :D Wohoo!

  • Janne:

    Vi skal kose oss heime i påska! Vi satsar på småturar til fjells med 4-åringen (gled deg til prinsen blir stor nok til å gå på skitur!), leiking i parken, mat på bål, sykling om snøen forsvinn att, leik og trening i nyinnkjøpte turnringar, kaffe og påskelabyrint på kjøkkenet, tjukke bøkar om kosthold, styrketrening, stigespill og svarteper, lange dagar ilag med venner vi ser alt for sjeldan og slow food ilag med familien. Vi inkluderer gjerne litt sjokolade frå deg i planene!
    God påske til dykk!

  • Anna:

    Alle favorittsjokoladene mine!
    Jeg skal være hjemme i Oslo hele påsken så håper på sol og vårvær!
    God påske til dere.

  • Ingvild:

    Herlig giveaway :D Skikkelig lyst å smake de sjokoladene der. Sett så mange påskekonkurranser på facebook i det siste, men mye av det jeg ikke vil vinne så deltar ikke. I dag hadde jeg eksamen og det har vært mye stress i tiden før. Nå er jeg skikkelig glad for å endelig få litt ferie. Skal på hyttetur med pappa, kjæresten hans og et par andre nå i helgen. Håper det blir koselig! Ellers blir det nok litt jobbing i påsken og mye trening. God påske til deg Ragnhild. Kos dere masse <3

  • Rosa:

    Uuhh… jeg må være med! Raw chokolade er jo så godt:-)
    Jeg havde faktisk tænkt mig at lave din figen/tahinfudge en af de nærmeste dage.
    Og så har jeg lige modtaget denne her med posten:
    https://www.saxo.com/dk/deliciously-ella_ella-woodward_hardback_9781444795004
    … så skal helt sikkert afprøve noget af dette også:-)

  • nina:

    Så fin premie :)

    Vi skal ikke ha noen planer, har termin i slutten av påsken og orker ikke så mye, men skal nok lage god mat og kose oss alikevel. Blir sikkert bål i hagen med te og mat om været er fint. :)

  • Caroline:

    For en fin giveaway! Jeg skal bruke påsken til å skrive på masteroppgave, så litt skikkelig god sjokolade hadde definitivt ikke vært feil!
    Blir forhåpentligvis satt av litt tid til å lage sunnere påskesnop av typen hjemmelaget marsipan og daddelkuler som følger med på lesesalen; etter å ha lest hvilken bakteriebombe smågodthylla i butikken er, frister hvertfall ikke dét lenger :P

  • Tina:

    Jeg vil være med!
    Har ikke prøvd disse sjokoladene enda, så det hadde vært spennende :)

  • Veronika:

    Jeg vil også bli med på giveaway! Noen av favorittene mine lå der så da ble det jo vann i munnen såklart

  • Så herlig! Tjua den som vinner :)

    I dag har vært ganske bra faktisk! Fullført andre av tre-ukers kurs i ny jobb, blitt bedre kjent med roomie-to-be, trent en liten økt, og bare slappet av nå i kveld :) Gleder meg til flere oppskrifter på sunt snop fra deg, skal ta meg tid og lage noen av de, definitivt :D x

  • Så kul premie! Her blir det hjemmepåske som vanlig. Men vi koser oss fordet. Turer i skog og mark, besøk hos venner osv. Herlig når alle har fri sammen ❤️

  • Marie:

    Så fin påskegiveaway :) Du er snill! Her i påsken blir det å fikse barnerommet, og gjesterommet (siden familie må reise langt for å hiilse på baby), så det er gøy å styre med!

  • Mari:

    Æh, såå godt, nam! Siden jeg endelig har fri nå i påsken har jeg tenkt til å lage masse deilig vegansk mat, sjokolade og barer, og lage store porsjoner som jeg kan fryse til en hektisk skolehverdag etter påsken igjen. Ellers skal jeg slappe av, lese og kose meg. og håpe på at snøen forsvinner igjen. Jeg er klar for ordentlig vår!
    Håper du får en herlig påske, nyt det!

  • Julie Rebecca:

    Hadde vært kjempegøy å vinne vegansk påskegodt, som i tillegg er sunt! :D
    Har ikke smakt raw sjokolade før så det hadde vært spennende :)

  • Rita:

    Herlig! jeg vil gjerne være med:~D jeg blir sansynligvis sittende det meste av påsken med hjemmeeksamen, men har fylt opp fryseren med modne bananer og satser på å holde motet oppe med bananis :~D

  • Melina:

    De så skikkelig gode ut de veganske sjokoladene :) Jeg skal sitte å skrive eksamensoppgave. Har kjempe lyst til å lage noe digg og sunt. Men ser ilke ut som jeg får tid:( Håper dere får en fin påske da! Kos dere på fjell eller i by :)

  • Hanne:

    Jeg skal hvertfall lage sunn marsipan, for det er såå godt! I år blir det kanskje også tørkede epleskiver til skiturene =)

    God påske!

  • Heidi:

    Wow, for en superfin påskekurv! I påsken skal jeg på hytta med foreldrene mine, som bør spise sunnere godis, så det hadde vært supert å ha med noe sunt og godt til dem:) og så skal jeg jobbe litt og forhåpentligvis gå en lang skitur med hunden Pia. Gleder meg! God påske:)

  • Ida:

    Jeg har ladet delvis sunn bounty. Tror jeg skal lage mer senere i påsken for det var digg. I påsken skal jeg chille hjemme og være med venner og ta igjen litt lekser. God påske!

  • Elisabet:

    Oooo, så mye godt! :D Er veldig gjerne med på give-away! Her blir det hjemmepåske med noen dagsturer! God påske til deg! <3

  • Nora:

    Oi, denne premien hørtes jo bare helt herlig ut! Helt siden jeg ble interessert i vegansk mat, har jeg hatt lyst til å prøve ut både Pana og OmBar etter å ha sett haugevis med fristende bilder av dem på instagram. Jeg ble overlykkelig da jeg så at den lokale Sunkost hadde tatt til OmBar, og attpåtil solgte dem med 20% avslag. Lykken dempet seg raskt da jeg fant ut at jeg ikke hadde penger med meg. :(

    Pappa jobber hele påsken, og jeg blir derfor hjemme med lillebroren min og moren min. Turer i skog og mark, et par byturer, familiebesøk, venner, lesing og tv-titting blir nok det jeg skal fylle dagene med. Får besøk av en vennegjeng på fredag, og prøver å pønske ut enkel digg vegansk mat noen kresne venninner kan like ;p

    Så en oppskrift på sunne, veganske sjokoladeegg med “melkefyll” aka Freia påskeegg på instagram som jeg har kjempelyst til å overraske familie og venner med. Problemet er bare at jeg ikke husker hvem som la ut oppskriften. Dumme meg som glemte å screenshote, for de så ekstremt gode ut!!

    Nydelig vær her. Årets første tur i den faste “joggerunden” min blir nok i morgen. Spennende!

    Ønsker deg og din lille skjønne en fantastisk påske! <3

  • Oooo må jo melde meg på! :D
    I påska skal det plantes! – skal spire urteplanter inne (har blakka meg totalt på masse, masse frø og stæsj i dag..!) og så, hvis det ikke regner hele tiden, skal vi grave opp et par veier i hagen for å plante diverse salat og gulrot. Har aldri dyrket noe før (annet enn spirer..!), så det blir veldig spennende og jeg hååper det blir noe spiselig ut av det :D Har gleda meg lenge til våren og hagesesongen ;D i fjor styrte vi mest inne i huset, så blir fint å få gjort litt i hagen i år. Men jeg skal også male yttergangen og et par prosjeketer til, mens kjæresten reiser hjem til Tyskland for noen dager. De siste dagene har vi brukt på å sette på plass brei og fin vinduskarm på kjøkkenet (med plass til alle urtene… :D) + rive tapet i gangen. Så ikke noen typisk ferie her.. – Jeg som er arb.ledig og ikke har så mye å gjøre om dagene, elsker når jeg kan holde på med sånne ting, bruke kroppen, grave i jorden, male og se resultater. Hjelper veldig å fokusere på sånt :)

    Blablabla.. :D God påske, Ragnhild!

  • Kari:

    Jeg har jobbet ekstremt mye den siste tiden, mer enn fullt, og ser frem til en rolig uke med familie og venner. Merker at det er rart å plutselig ikke ha noen spesielle planer! Det fantastiske påskeværet skal også nytes. ;) God påske!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930