Oslo; dagene, maten og shopping

Hei hei, og straks god natt. Hvordan har dere det? Lille S og jeg kom tilbake til Valdres med bussen nå for litt over en time siden. Langhelgen vår i Oslo ble litt lenger enn planlagt, og koselig som vi har hatt det!

Jeg har planlagt flere innlegg til dere som kommer de neste dagene; raw sunn påskegodteri, de nye klærne mine fra Etisk Mote, og ikke minst en flott påske-give away- den kommer allerede i morgen, så følg med. I kveld vil jeg bare dele en liten oppsummering av Oslo-turen vår, jeg håper dere synes det er koselig å få et lite innblikk i den.

DAGENE

PicMonkey Collage

Dagene har vært så fulle, og så fine. Mens K har jobbet, har vi møtt venninnene mine, gått turer, handlet, og trent yoga. På lørdagen var vi i svømmehallen med en venninne og hennes datter- S elsket det. På søndagen var vi på Funky Fresh Food med tre venninner, og på mandagen fikk vi først besøk av en venninne, før vi møtte Thomas på kafe. På tirsdagen reiste vi til Ås for å møte en venninne der. I dag hadde K fri, så vi gikk tur rundt byen, matet endene ved Akers elven, og gjorde oss klare for hjemreise.

MATEN

PicMonkey Collage2

Som jeg har kost meg disse dagene! Kostholdet mitt endrer seg ikke mye selv om jeg ikke er hjemme, men utvalget jeg har i Oslo er så utrolig mye større enn hva jeg har i Valdres. Kostholdet har bestått av ferske juicer, ferske kokosnøtter (elsker kjøttet!), tropiske frukter, snack-grønnsaker (agurker ♥ ), nøtter og deilige raw sjokolader- som browniene fra Funky Fresh Food.

Hihi, legg merke til han dødsslitene typen bak papayaen ;)

SHOPPING

20150325_145649

Jeg har ikke kjøpt noe nytt til meg selv, men prinsen i huset har fått noen nye fine ting. Jeg elsker barnebutikkene i Markveien på Grünerløkka- det er vanskelig å ikke bruke opp alt for mye penger der. S fikk en nydelig kortbukse til sommeren (jeg er så forelsket i denne), en kjempegod pysj i bambus, bambus-strømpebukse, en liten sekk til han begynner i barnehagen, påskeegg i metall, og en søt snurrebass. Dere skulle sett han når han stolt går rundt med sekken på ryggen og sier “onge, onge”, siden jeg sier han ser ut som en barnehageunge når han har den på seg ♥

Nå må jeg legge meg før jeg sovner med pannen i tastaturet. Jeg håper vi sees her i morgen, da er det give away-tid ♥

12 Responses to “Oslo; dagene, maten og shopping”

  • Rosa:

    Velkommen tilbage igen! Det ser ud til at have været sååå hyggeligt:-)
    Jeg er vildt misundelig på de ferske kokosnødder. Ville vældig gerne prøve dem, men de er ikke til at opdrive i miles omkreds af mit hjem:-/ Jeg har set på amerikanske blogs, at man kan lave is af dem;-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk Rosa <3
      Ja, jeg kunne ønske jeg også fikk tak i kokosnøtter oftere. Får det ikke her vi bor nå, bare når vi er i Oslo. Da blir de ekstra gode da ;)
      Klem til deg

  • Det ser ut som du har kost deg masse :D Så fin bukse til lille S :-*

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, virkelig fine dager! Eneste som manglet var fint vær ;)
      God kveld til deg :)

  • nina:

    Så herlige bilder, fra fine dager :) Fin shopping

  • Marie:

    Bra du har kost deg og spist masse godt og vært med venner :) Klærne til lille S ser så fine ut, og den bittelille søte sekken <3 Ha en fin dag!

    • Ragnhild Nordrum:

      hihi, ja sekken er så søt! Elsker den! Det finnes så mye fint til barn, man vil jo bare kjøpe og kjøpe og kjøpe! :O
      Klem <3

  • Ser ut som dere har hatt det kjempefint :D Skikkelig fine klær han har fått, jeg bare eeelsker bambus. Gleder meg til å lese de neste innleggene, spesielt klærene du har kjøpt.
    Ha en fin dag videre :-)
    Her i Oslo er det et himla snøvær i dag, så jeg holder meg inne med fyr i peisen ^^,

    • Ragnhild Nordrum:

      Åå klærne er så fine! Jeg gleder meg til å vise de frem :)
      Ja, bambus er topp altså! Så mykt og godt :)
      Her snør det også i dag. Synes det er litt trist jeg :P Håper du har ne fin kveld.

  • Skjønne deg! Og for en herlig tur til Oslo da! Fullspekket med masse vennetid ^ ^ Hahah, lo når du pekte ut sømpige gutten bak papayaen *knis*
    Husker jeg hadde et par slike snurrebasser da jeg var liten! Lager den lyd også?

    Håper du har en vidunderlig helg, og down-time med krølltoppen :) Stor klem! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Så ikke denne kommentaren før nå :(
      Hihi, ja stakkars K som var sååå sliten. Plutselig er leiligheten full av en liten gutt med energi 24/7 ;)
      Snurrebassen lager sånn rar lyd, men ikke noe musikk eller noe slikt. Men den er utrolig kul og minner meg om min egen brandom :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930