Green fuel

Hei hei, og god formiddag. Dagene går så fort for tiden og jeg kunne virkelig ønske jeg hadde noen ekstra timer i døgnet. Det kunne vi vel ønske alle sammen :)

Vi har satt flere ‘dead lines’ for når kapittelene i boken min må være klare, og det er så godt for det er altfor lett å utsette oppgaver hvis jeg ikke har mål for når det skal være klart. I dag har jeg jobbet med middagskapittelet, med lille S hengende i bena mine ;) Han er så søt, bittelille, men ikke så fornøyd med at jeg ikke har hatt tid til å lese bok for han og leke med klosser på gulvet. Det skal vi derimot gjøre når han våkner fra formiddagshvilen nå snart, dagens jobb er ferdig og nå skal vi bare kose oss.

20150225_110516

Riktig drivstoff er viktig, og spesielt når to-do-listen er lang. Min faste morgenrutine er tur med S, en stor frisk juice, og en kopp te og gjerne en sjokoladebit etter det. I dag ble juicen min favoritt; sitrus-basilikum.

20150225_084533

Det er viktig å starte dagen ‘riktig’ (hva nå enn “riktig” betyr for deg- det er jo så individuelt), for det vi spiser, gjør og tenker, legger grunnlaget og gjenntar seg gjerne gjennom resten av dagen også. Jeg liker å starte dagen min friskt og juicy, i tillegg til at jeg prøver å tune hodet mitt inn i et postivt og takknemlig mønster.

Har dere hatt en fin uke så langt? Jeg håper det. Nå må jeg vekke rusken. God dag videre til dere.

8 Responses to “Green fuel”

  • Så fiin topp du hadde på det bildet :-)

  • pretty ballet girl blouse! and yay for green juice:):)

  • Så koselig med bok-arbeid da :D
    Høres ut som du hadde en fin dag sånn ellers også, og håper du og “rusken” koste dere masse!
    Jeg for min del hadde en litt treig start på dagen (sånt som skjer når en begynner på jobb så sent som 12 på formiddagen!), men en stor kopp kaffe på cafêen og litt lesing for moro skyld ble det tid til. Etter jobb ble det tur til vegetariansk te-hus med noen venninner, det gjorde godt!

    Håper du har en god torsdag i vente :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, slik midt-på-dagen-jobbing kan gjøre en litt ueffektiv. Men det er godt en gang i blandt det også :)
      Vegetarisk te-hus hørtes veldig bra ut :)
      Klem

  • Frisk og god juice.. ikke alltid så lett å få gjort ting når man er hjemme med de små.. når jeg hadde permisjon med minstemann hadde jeg travelt hele tiden synes jeg..men var veldig kos da :o) god dag til deg

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930