Grønn juice med basilikum

Hei, alle sammen. Jeg håper dere har hatt en fin uke? Jeg har hatt hendene fulle, der av fraværet. Men i dag er jeg tilbake :) Og dere skal få to oppskrifter av meg; en juiceoppskrift nå, og så en oppskrift på en perfekt morsdagsgave (eller Valentinsgave) i kveld.

PicMonkey Collage2

Har dere brukt basilikum i juice før? Jeg har faktisk ikke turt, selv om jeg har sett oppskrifter med det, men så fikk jeg plutselig så innmari lyst til å prøve det. Og nå har jeg drukket den samme juicen et par dager på rad, og jeg kommer garantert til å lage den i morgen også- SÅ god!

Basilikumen fasser perfekt sammen med appelsin og sitron, og det ekstra hodet med salat gir næring og hydrerer kroppen. Prøv denne, jeg tror du vil elske den!

PicMonkey Collage

Juice, juice, og nyt♥

Husk å titte innom i kveld til nytt innlegg. God fredag så lenge.

7 Responses to “Grønn juice med basilikum”

  • Marie:

    Den hørtes skikkelig digg ut!! Så den må jeg lage når jeg flytter. Juicemaskina er pakka ned nå :( Ha en fin helg søte deg <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Så spennende med flytting! HVor flytter du/dere? <3 <3

      • Marie:

        Vi flytter bare 10min unna her vi bor nå, fortsatt i Stavanger. Der får vi en større leilighet med tre soverom :) Gleder meg veldig!!

  • Hei hei!
    Har hatt en fin uke med god mat og godt selskap utover uken på tross av mye arbeid. Og du? Forhåpentligvis har du hatt det fint også :)

    Denne juicen hørtes frisk ut! Kan egentlig ikke forestille meg hva den smaker, men tror deg når du sier den er god :D Basilikum er jo uendelig godt :D xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Så bra! Ja, jeg har hatt en fin uke! Veldig godt at eksamen nærmer seg, har hatt den litt “over meg” denne uken! To dager igjen bare nå :)
      God ny uke til deg Julie!

  • Vad spännnande, det har jag aldrig prövat med basilika men jag är säker på att det smakar fantastiskt för älskar färsk basilika!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031