Helgen i Fåvang

God helg til dere. Har dere hatt fine dager? Jeg og S hadde det så koselig på miniferie hos min bestemor i Fåvang. Vi reiste tidlig fredagsmorgen, og kom hjem nå i ettermiddag. Her kommer et lite bildedryss fra helgen ♥

PicMonkey Collagefåvang

Vi tok bussen fra Valdres til Lillehammer på morgenen, og var noen timer på Lillehammer før vi tok toget videre. Det var en så deilig solrik dag, og vi bare gikk rundt i Storgata og koste oss. Vi satt oss også ned på Chocolateriet, drakk juice og spiste mørk sjokolade. Etter det tok vi toget til Fåvang, hvor bestemor hentet oss.

PicMonkey Collagefå2

Avtalen var at bestemor handlet, og jeg lagde maten- perfekt for meg :) Middagen på fredagskveld ble en ruccola-tomat-olivensalat, ovnsstekte søtpoteter med koriander, blomkål, og varm grønnkålsalat. Senere på kvelden gikk jeg og S tur (han hang i sjalet på magen), og etter han var lagt, satt besemor og jeg oppe og drakk te og pratet. Veldig veldig koselig! 10 korte minutter yoga før senga ble det den dagen- ikke mye, men godt.

Lørdagen gikk jeg først lang tur med S i sjalet, og så gikk vi en kort tur hvor S fikk gå selv. Han synes jo det er så gøy.

PicMonkey Collagefå3

Turen endte på nabogården, hvor de har tre fine hester og en hoppende glad hund. Vi måtte selvsagt hilse på, og S var så glad. Mens S hvilte, trente jeg yoga. Lørdagsmiddagen ble tykk grønnsakssuppe kremet med avokado, og varm grønnkålsalat igjen- det er så godt. På kvelden koste vi oss igjen, med te og raw sjokolade som jeg hadde med.

I dag, søndag, rakk vi ikke stort mer enn en morgentur, frokost og pakking. Bestemor kjørte oss til Lillehammer, og derfra tok vi bussen tilbake til Valdres. S er veldens koseligeste reisefølge (!!), og har vært en engel på de lange bussturene. Bare sittet i setet eller fanget og hatt latterkrampe, lest bøker og drukket kokosvann. Jeg er virkelig verdens heldigste ♥

—-

Det har vært en så fin helg, og det håper jeg deres helg også har vært. Planen for uken er å få ferdig et av kapitellene til boken, startet et nytt trimester med studie, trene så mye yoga jeg kan, og kose meg mest mulig. Jeg får ikke svart på kommentarene deres akkurat nå, men skal få det til senere i kveld. Gøy å høre at flere av dere fremdeles henger med på yoga-utfordringen. God kveld videre.

4 Responses to “Helgen i Fåvang”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930