Tirsdagen

Hei dere! Jeg ville bare en rask tur innom og ønske dere en fin tirsdag. Her står fotografering til en ny oppskrift på boken på planen, og i kveld holder jeg yogatime igjen på senteret. Nå er det lesing frem til lille våkner- eksamen er om akkurat en uke i dag :O Håper uken er god for dere så langt.

PicMonkey Collage

9 Responses to “Tirsdagen”

  • Håper du har hatt en flott tirsdag! Det er skummelt å komme inn her på bloggen din for jeg får alltid så lyst på sjokolade da ;)
    Hva skal du ha eksamen i?

    • Ragnhild Nordrum:

      ;)
      Jeg studerer ernæring på Bjørknes, så har eksamen i det :)
      God tirsdag til deg Anita!

  • Hei og hopp! Og god tirsdagskveld :)
    Vet du – begynnelsen av februar så langt har vært kjempebra :) Jeg vet jeg ikke er med på “yoga utfordringen”, men hadde meg en liten økt i går og i dag for det om :) Følte meg inspirert! Også har jeg laget et par av oppskriftene dine som sikkert blir og finne på bloggen min i løpet av en uke eller to, for dette var snadder altså :D kålchipsene og bananbrødet :) Herlig!

    Håper fotograferingen gikk bra i dag, og er sikker på at yogaøkten gjorde godt :) Ha en fin kveld videre :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      SÅ bra å høre at du har trent yoga! Er det ikke bare fantastisk? <3 Så koselig at du har brukt noen oppskrifter fra meg også <3 Klem

  • Inger:

    Lykke til med eksamen Ragnhild! Jeg har bare en igjen nå og så er jeg ferdig som student. Det blir deilig. Det er så godt med yoga altså:) Har savnet det helt ekstremt.

    • Ragnhild Nordrum:

      Så godt å være så nærme mål!! Lykke til til deg også :) Og kos deg med yogaen!

  • Hei du et lite spm.. vet du hvor man får kjøpt bra kokosolje til å smøre på kroppen.. fant et nydelig produkt..coconatural..men de sendes ikke til Norge.. God helg til deg og lille mannen

    • Ragnhild Nordrum:

      Hmm, jeg bruker ofte bare Cocosa osv, men synes kokosolje av og til ikke trekker så godt inn i huden. Har du prøvd sheasmør? Det har blitt min nye favoritt. Kjøper rent sheasmør, og blander det 50/50 med kokosolje.
      God helg til deg også :)

  • Åh tusen takk, det skal jeg prøve.. kjøpte sheabutter i Tyrkia en gang det var helt topp :o)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930