Chocolate o’clock (og 4 uker til et bedre liv)

Hei hei alle sammen, og god mandag til dere.

Det beste jeg har oppdaget de siste årene, tror jeg må være at sunn, næringsfull, raw, vegansk sjokolade hører hjemme i et sunt kosthold. Snakk om god nyhet, eller hva? Ekte sjoklade gir godt med næring og mye energi i et par biter.

DSC00439

Mitt nesten daglige rituale er å trene yoga på formiddagen når S har lagt seg, ta en dusj og en hvetegress-shot, og så sette meg ned med noen biter raw sjokolade og en kopp te, mens jeg studerer. Denne rutinen gir meg masse energi og et klart hodet som klarer å konsentrere meg om lesingen.

PicMonkey Collage

I dag lagde jeg Deliciously Ellas sjokolade med karameliserte pecannøtter og gojibær- så gode! Oppskriften finner du HER. Jeg fulgte nesten oppskriften, men gjorde sjokoladen mørkere (mer kakao, og mindre lønnesirup), og byttet ut kanelen på nøttene med vaniljefrø og flere dryss Himalyasalt.

Til slutt må jeg bare komme med en liten anbefaling. De siste ukene har jeg deltatt på Katrin sitt 4-ukers kurs, og det har vært så bra! Jeg skulle gjerne vært enda mer aktiv, for oppfølgingen av oss som deltar er virkelig super. Men selv om jeg ikke har deltatt så mye som jeg kunne ønsket, har jeg fått utrolig mye ut av det. De ukentlige webinarene har vært spesielt bra og inspirende. Nå kjører hun snart igang med en ny runde, så har du mulighet, anbefaler jeg deg å bli med. Du kan lese mer HER.

Nå drar S med i genseren og synes jeg er ferdig på dataen for i dag :) Så jeg må gå. Ønsker dere en fin dag videre!

11 Responses to “Chocolate o’clock (og 4 uker til et bedre liv)”

  • nina:

    Så herlig. Sjokolade er så godt – og jo sunnere jo bedre… Jeg har laget sjokolade i dag jeg også. Søtet med agave og yacon.

    Ha en fin kveld

  • Hahah du har din egen lille data “klokke” så søt han er da :) Kos dere masse!

    PS. Den sjokoladen så vanvittig god ut! xx

  • Camilla:

    Ser deilig ut!
    Dette var min andre dag med yoga, og jeg må si jeg liker det ganske godt! I går forsøkte jeg en av de videoene du linket til, mens i dag var jeg på en yogatime på Sats. Jeg tror jeg faktisk at jeg foretrekker å gjøre det hjemme for meg selv, så jeg kommer nok til å utforske litt ulike videoer den neste tiden. Jeg er veldig glad du laget en utfordring på bloggen – det var virkelig nettopp det jeg trengte for å komme i gang!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så utrolig koselig å høre!! Og kjempegøy at du er godt i gang. Jeg også liker yoga hjemme, sev om jeg liker på studio også. Håper du finner mange passende videoer for deg på you tube ;)

  • chocolate o’clock and martini o’clock are the best two times of the day!
    not the same day!
    but different days.
    marvelous:)

  • Martine:

    Åh så god sjokoladen ser ut! Jeg får ikke opp kurset du har linket til, er det et yogakurs? :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så fint du sa fra, linkene er ordnet nå :) Det er ikke yoga, men hvordan endre tankemønster så man kan leve et rikere liv :)

  • Åh tack fantastiska Ragnhild för den fina kommentaren! Så glad att ha dig med <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031