Himmelsk sjokolade fra Magic Mayan

God kveld, dere. Hvordan har dere hatt det denne helgen? Og har dere fått trent yoga, dere som har meldt dere på yoga-utfordringen min? Selv avsluttet jeg søndagen med 50 minutter på matten- det er det beste jeg vet etter en litt for lang dag. Oppdater meg gjerne gjennom februar hvordan det går med dere.

Jeg har en febersyk sønn denne helgen, og snakkars lille våkner hele tiden, og jeg må snart legge meg, så jeg får litt søvn før han våkner igjen. Men jeg ville så gjerne poste dette innlegget først, med tips om det som må være noe av den beste raw sjokoladen som finnes på markede.

DSC00337

Flere av dere husker kanskje at jeg har skrevet om Magic Mayan Chocolate tidligere, for jeg har vært kunde hos de en stund nå. I helgen fikk jeg en ny pakke med sjokolade fra de, og dere kan tenke dere jeg ble glad. Disse sjokoladene er virkelig himmelske ♥

Magic Mayan er en liten familiebedrift, de holder til i Irland, og lager raw sjokolade av høyeste kvalitet. De bruker kun økologiske ingredienser, og søter sjokoladene med kokossukker. Jeg har smakt de fleste, og sier bare nam. N.A.M! Denne gangen ble bestilte jeg Strawberry Surprise, Raspberry Rendezous, Always Almond, og Crazy Caramel. Alle sammen så gode at jeg nesten ikke klarer å velge meg en favoritt. Men må jeg, så blir det Rasperry Rendezous. I tillegg til nydelige sjokolader, har de super kundeservice og overaskende kort leveringstid (jeg fikk mine etter 3 dager denne gangen).

PS! Den av dere som vinner yoga-utfordringen, kommer til å få noe fra Magic Mayan, så gled dere, og tren yoga ;)

DSC00339

Da tar jeg kvelden. Kos dere resten av kvelden, og god ny uke i morgen ♥

 

11 Responses to “Himmelsk sjokolade fra Magic Mayan”

  • Ååå, ser god ut! Har ikke rørt sjokolade i hele januar, bortsett fra at jeg lagde bananapops – men da ødela jeg sjokoladen med kvalmende kokosmelk :( Men etter trening i dag lagde jeg hasselnøttsjokoladesaus som jeg hadde oppå bananvaniljeis….. :D NAM!

    Yoga gjort! 35 minutter. Landa på en sånn 30 days greie jeg fant på youtube, men kommer nok til å gjøre day 1 noen ganger før jeg går videre; kjente det var komplisert nok for meg på dette stadiet :p Såå deilig med yoga etter 40 min intervaller på sykkel og 40 min styrke. Har økt all treningen nå, spent på hvor støl jeg er i morgen…

    Synes fortsatt du skal lage en yoga video! ;) Yoga for dummies, med yogiguru Ranghild! Yes!

    • Ragnhild Nordrum:

      For en selvkontroll :O :O jeg hadde ikke klart det. Du er flink!
      Også så bra treningsøkt. Du er flink, igjen :)
      Hihi, kanskje yogavideo blir et fremtidig prosjekt ;)

  • nina:

    Så spennende – det fikk jeg lyst til å prøve. Vanskelig å finne raw sjokolade i helsekostene her i Norge :)

    Kom gjerne med flere tips

    Vi har hatt skikkelig innehelg, 11 åringen har vært dårlig og sovet nesten hele helgen. Har syklet på trimsykkelen og fått gått en tur, bakt og laget mat da :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Håper sønnen din er bedre! S har også vært syk, feber, men er heldigvis litt bedre i dag :)
      God kveld Nina!

  • Marie:

    Jeg må nesten smake den sjokoladen snart, men jeg tenker det er litt dyrt å kjøpe det. Haha, har jo ikke sjekka det ut. Jeg hadde en deilig økt med yoga i går, og når jeg tenker meg om tror jeg at jeg drømte at jeg hadde gjort litt yoga pluss meditasjon i natt. Våkna så rolig ved at jeg gjorde en meditasjonsteknikk, merkelig :P Kos deg masse i dag! Nå skal jeg igang med studiene mine! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Det hørtes ut som en deilig drøm ♡
      Det er ikke spesielt dyrt å bestille fra MMC. Og de er så gode!!
      Klem

  • you have such tiny hands! so pretty! <3

  • Så gode disse hørtes ut da :D Også med mange deilige fyll, herlig! Bringebær og mørk sjokolade er fantastisk, meeeen kan tenke med at mandel sjokoladen var digg også!

    Håper du har en god natt! Og ikke minst at lille S blir frisk som en fisk snarest :) Ta godt vare på deg selv, og drøm søtt xx

  • Helene:

    Eeelsker disse sjokoladene! Mine favoritter er Carobella og Raspberry Rendezvous :-) Hadde veldig trua på Crazy Caramel, men synes karamellsmaken er så svak. Så glad for at du tipset om disse, har bestilt derfra to ganger nå, og kommer helt sikkert til å gjøre det maaange flere ganger!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930