Give away; vinn tre av mine raw sjokolade-favoritter

giveawayhøstGod kveld, alle sammen. Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag, og at dere er klare for en liten give away igjen. Jeg elsker (elsker elsker!) å kunne gi bort sunn, energigivende og nydelig sjokolade til dere lesere, så igjen har jeg handet inn en liten pakke med noen av mine favoritter som en av dere skal få. Perfekt kveldskos nå som høstmørket er på vei, eller hva?

Denne gangen har jeg kjøpt en pose sjokoladetrukkede incabær (sure og søte superbær trukket med mørsk sjokolade), min absolutt favorittkjøpesjokolade fra Pana, og en ny-i-Norge sjokolade med morbær og vanilje. Alle tre veganske, raw, sunne, næringsrike, og de lokker frem gleden fra første bit.

Reglene er som alltid enkle og greie, og du trenger ikke å ha egen blogg/instagram for å delta.

-Legg igjen en kommentar på dette innlegget. Du kan skrive hva du vil, men aller helst vil jeg lese om hva du kmmer til å gjøre for å holde deg glad og sunn og frisk igjennom høsten :) (1 lodd)

Hvis du har blogg/instagram, kan du få enda ett eller to lodd, ved å:

-skrive om give awayen på bloggen din. Del bildet over og link til dette innlegget (1 lodd)

-del give away-bildet på instagram. Du finner det på min konto @ragnhildnordrum (1 lodd)

Husk å skrive i kommentarfeltet hvor mange lodd du trekker. Jeg trekker vinneren på søndag, 7. september. Lykke til :)

Her har dagen gått til å komme inn igjen i vante rutiner. Jeg koste meg sånn på tur, og skulle gjerne vært lenger borte. Men det er godt å komme tilbake til hverdagen også. Etter en dag fylt med lek, yoga, turer og lesing, avsluttet jeg dagen med yogaundervisning og en kort løpetur. Lang, effektiv dag- det beste som finnes!

Jeg ønsker dere en god kveld videre.

 

24 Responses to “Give away; vinn tre av mine raw sjokolade-favoritter”

  • nina:

    Åh, så fine produkter :)

    Jeg skal bruke høsten til å slappe av, trene og spise mye god mat :)

  • Jeg skal trene, spise næringsrikt og gå masse turer i skogen. Den friske luften holder meg glad :) Også begynner jeg allerede å glede meg til jul, haha :P

    Jeg skal definitivt prøve din bokhvetegrøt variant!

    Klemmer <3

  • Jeanette:

    Jeg skal lage nydelig vegansk mat og deilige juicer. Tenne stearinlys og drikke deilig urtete..og leke med barna mine.

  • Mmm så godt :)
    Jeg trekker ingen lodd+ for jeg bor så langt vekke, men pleier da og kommentere selv om :) KJempekoselig at du hadde en fin tur! Her er det “Back to life, back to reality” også, men jobben har bursdag i dag, så det blir kanskje litt ablegøyer, tihi! FØrste gang jeg har skrevet det ordet :P God onsdag skjønne! x

  • Torunn:

    Jeg trekker et lodd.
    I høst skal jeg fortsette treningen og prøve å være sånn noenlunne sunn =)

  • oooh, jeg må jo bli med igjen! For å holde meg sunn og frisk og glad i høst skal jeg fortsette å lese bloggen din (ekstralodd?? Ikke? Ok, da…) ;) ;)

  • Heidi Lykke-Hunter:

    Hei.
    Jeg vil fortsette med å spise sunne måltider til faste tider. Og våkne opp hver morgen med et smil. Hver dag er en glede og et smil kommer langt :-)

  • Åh fantastiskt! Älskar ju råchoklad. I höst tänker jag vara nere i Ghana och insupa så mycket solsken och härlig energi från alla människor därnere. Jag vill fortsätta med min nya yogarutin, promenera en massa och njuta av ren och härlig mat! I Ghana lär det nog också bli en och annan mango ;)

  • Maren Svendsen:

    For å holde meg sunn og frisk og glad i høst skal jeg kose meg med venner, lage masse god og næringsrik mat og trene :)

  • Ragnild:

    Åh, så flotte produkter dette er :) Jeg skal bruke høsten til å trene og spise mye god og næringsrik mat :) lese, kose meg foran peisen, sanke sopp og bær i skogen og masse annet hyggelig :-)

  • Sarah Karin Larsen:

    Jeg trekker et lodd. :-)

  • Karianne:

    For å holde meg sunn, frisk og glad denne høsten skal jeg spise regelmessig, fargerikt og variert, omgås flotte mennesker, lese gode bøker, sitte under et mykt pledd og drikke te. Det er min enkle oppskrift på lykke :)
    Jeg har verken blogg eller instagram, så det blir bare 1 lodd på meg :)

  • Sigrid H:

    jeg tar 1 lodd :) Til høsten kommer jeg til å begynne å jogge mer og ta meg flere fjellturer når som jeg har flyttet nærmere et fint turområde.

  • Ingvild:

    Utmytte det fine løpeværet høsten bringer med seg:)

  • Julie S.:

    Høsten skal jeg bruke til å bli kvitt den irriterende beinhinnebetennelsen, og så skal jeg jobbe meg opp igjen og drive med det jeg liker aller best – løping! Føler meg ikke hel uten.

  • Siv P.:

    1 lodd på meg :)
    Jeg har begynt å trene ute i løpet av de siste ukene, og merker allerede hvor godt det gjør, så det vil jeg fortsette med gjennom høsten for å holde meg frisk og sunn.
    Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

  • Anna:

    Åh er så vanskelig å få disse dagene til å klaffe!! Søta ❤️
    Denne høsten skal jeg prøve å få laget mer rå sjokolade og godteri, for det gjør meg så glad!! Og så må jeg prøve å få klemt inn mer tid til venner, jeg kan f.els kjøre en tur og besøke deg med S :D jeg savner deg masse!!
    Ellers blir det mye turgåing slik du gjør med S, det er så deilig! Bæresjal og skogtur ❤
    Og kooose meg med jentene!
    2 lodd ❤️

  • I.H:

    Jeg skal begynne å trene igjen, bare forkjølelsen går over. Jeg skal prøve å være mer ute i naturen, og få masse god høstluft. Og også kanskje prøve ut flere vegetariske/veganske oppskrifter og lære mer om slikt kosthold.

    i_sen3@yahoo.no

  • Åh, nam :) Jeg har litt delt forhold til høsten. Synes den er utrolig vakker, men sliter litt når det blir veldig mørkt. Men det er fantastisk å gå tur utendørs i høstluften, så det er nok mitt beste høsttips :)

  • Ida Lind:

    Jeg vil gjerne delta på trekning. Jeg synes det er fantastisk at høsten er her, og at været blir kaldere. Da er det liksom litt mer stuerent å trene kun på Sats/Elixia- og det er det jeg synes er morsomst! Gruppetimer er så gøy!

    Ida Lind
    urettferdig(ætt)live.com

  • Spise god og sunn mat, og være mye ute i frisk luft :-)

  • Elisabet:

    Jeg skal prioritere yoga denne høsten og å få gått noen fjellturer i høst. Begynte denne helga med yoga i går og minifjelltur i dag ;) (1 lodd)

  • Helene:

    1 lodd til meg! :-)
    Jeg skal gå mange turer i marka, få til minst én fjelltur, og ta med meg min lille familie på flere telturer. I tillegg skal jeg gi yoga en ny sjanse – gleder meg allerede og føler jeg er mer “klar” for det nå! Ellers skal jeg lage masse deilig, sunn og fargerik mat til familien min, og være snill mot meg selv i tillegg til de rundt meg <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031