Yoga glow green juice

God kveld dere. Har dere hatt en fin dag?

Jeg kom nesten nettopp hjem fra kveldens yogaundervisning og en liten løpetur. Lille S er lagt og jeg skal bare sitte opp og kose meg litt i eget selskap, før jeg også skal legge meg. Mellom min egen yogatrening og timen jeg holder på senteret, presset jeg meg en herlig frisk grønn juice. Jeg presser ikke grønn juice daglig lenger, jeg synes det ers å mye styr å vaske maskinen hver dag (lat, haha.. uff!), men jeg synes det er den beste energiinnsprøytningen som finnes, og lager det når jeg føler jeg trenger nettopp det.
greenjuice-w580-h580

Å presse grønn juice er ikke noen kunst, men jeg synes et par ting er viktig å huske på for å få best mulig smak på juicen. I prinsippet kan alt juices sammen, men jeg synes som regel juicen smaker best hvis jeg bruker fire, maks fem, forskjellige ingredienser. For mange forskjellige frukt og grønnsaker kan bli litt “rotete” i min munn.

Jeg baserer neste alltid juicen på agurk. Jeg elsker smaken av agurk! Så friskt og godt og hydrerende. Dessuten gir det mye væske, og det er bra. I tillegg bruker jeg alltid litt sitron i. Sitron i fersk juice gjør hele forskjellen. Grønne juicer kan av og til bli ganske “tunge”, men det retter sitronen på i en fei.

Av grønt kan du bruke akkuart det du vil, i dag brukte jeg grønnkål fra hagen. Salat (jeg liker Romano) gir en mild, frisk juice, mens kål-vekster gir en mer mineralrik, “tung” juice.

Bruk den frukten du liker, og hvis du har lyst; ta juicen til nye høyder med feks litt grønt pulver eller en bit fersk ingefær.
20140812_151822-w580-h580

Press, press, og nyt!

I morgen er det ettårskontroll for guttemannen min, og dere kan tro at jeg er superspent! Til nå har alt vært upåklagelig når vil har vært på helsestasjon, men det er like spennende hver gang uansett.

Jeg håper dere har en fin onsdag i møte. God kveld videre!

 

 

10 Responses to “Yoga glow green juice”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930