Mandagsmorgen

IMG_20140706_210606-w580-h580God morgen. En ny uke har nettopp startet, og jeg er bare innom for å ønske dere gode dager. Har dere noen hyggelige planer, eller noen spennende mål, for uken?

Her blir det hverdager denne uken, og det synes jeg er helt fint. Målet er egentlig bare å bruke tiden min effektivt. Og å gjøre en ting av gangen- altså konsentrere meg om den tingen jeg holder på med, når jeg faktisk holder på med den. Forje uke var så bra sånn sett; i tillegg til masse kvalitetstid med S, fikk jeg kommet igang med skolelesing igjen etter Oslo-turen, yoga ble gjort hver eneste dag, og jeg fikk strikket flere runder på vesten til Sidikou Samuel.

Mandagen starter selvsagt med morgentur. Vi har funnet en rute hvor vi møter hester, og det er stor stas for Lille. Jeg håper dagen deres blir fin!

9 Responses to “Mandagsmorgen”

  • Så fint bilde av dere og det høres ut som du har hatt noen fine dager med masse kos og yoga :)

  • For et koselig bilde, og god mandag til dere også ^ ^

    Syns det er viktig som du sier og heller bare gjøre en ting av gangen, helhjertet, du føler deg så mye bedre da en og svirre rundt og ikke vite helt hvor en skal begynne :) Håper vi får sett vesten når den er ferdig-strikket? :)

    Så koselig med hesterute! Husker da jeg var liten og vi gikk forbi gårder og dyreliv, det var det beste jeg visste, og er egentlig fortsatt det :D

    Selv så skal jeg kanskje på open-mic idag etter jobb, trening og middag, mandager er som regel ganske travle, for da glemmer jeg og være trøtt, så tar jeg det heller roligere senere på uken :) Pub quiz i morgen og ta det rolig resten av dagene tror jeg, litt trening, sosialt og studering innimellom. Håper du har en fantastisk uke <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Du er så utrolig effektiv altså, det høres ut som du alltid har en masse gøy å tapetet! Håper uken din har vært fin så langt.
      Ja, helt klart. Det er så mye bedre å ha fult fokus på det man holder på med, enn å bare surre rundt med alt mulig :)
      God uke videre Julie! <3

  • For t fint bilde av dere to :) Jeg skal være frivillig på festival denne uka, gleder meg veldig!

  • Så mysigt foto på er två! Hoppas du fått en bra start på den nya veckan. Vi har precis fått ett nytt kontor, och massa nya spännande saker är på ingång. Nu ska vi iväg och kolla på brasilien-tyskland matchen. Får bli att heja på Brasilien för ska kolla med en brasiliansk kompis ;) Stor kram från Ghana!

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      Gratulerer med nytt kontor! Synes det er så utrolig kult at dere har skapt dere et liv i Ghana, superinspirerende!
      God klem til dere

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930