Picnic people

Det er mandag, solen skinner, det er grønt over alt, jeg fikk sove en ekstra havtime i dagtidlig, dagens yoga er unnagjort, og Sidikou Samuel og jeg har gått lang tur i solskinnet. Starten på uken kunne virkelig ikke startet bedre.

Etter turen vår, tok baby og jeg med oss teppe, mat og drikke ut, og hadde piknik i solen. Så koselig!
20140526_140443-w580-h58020140526_133744-w580-h58020140526_134116-w580-h58020140526_133752-w580-h580
Jeg lagde banan-is med litt råkakao til Lille S, og vannmelon og moreller med mynte, vann med sitron og mynte, og raw morell-sjokolade (som jeg la ut oppskriften på i går), til meg selv. Dere kan tro vi koste oss.

Nå blir det lesing resten av dagen, og sikkert en liten trilletur i kveld. Ønsker dere en god start på uken, dere også.

8 Responses to “Picnic people”

  • Picnic med Sidikou Samuel og ‘raffen, så koselig da! Også så mye godt dere tok med dere, blir jo rent misunnelig :D Også moreller iiiigjen da, tsk tsk :P Begynte med noen 15-minutters yoga øvelser forrige uke, so far so good, men er litt utålmodig og aaaaltfor stiv og støl, men det går seg til :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Så bra du er i gang med yogaen Julie!! Regelmessighet er så mye viktige enn lengden på øktene, synes jeg. Ilalefall når det kommer til yoga. På dager jeg egentlig ikke har tid/ork til yoga, tvinger jeg inn 10-15 minutter likevel. DA blir økten dagen etter mye bedre enn hvis jeg hopper over en dag. Rart hvor raskt kroppen stivner altså.
      Håper du har hatt en fin dag. Klem

  • Ragnhild, jeg leste kommentaren din på The Hippiecrit-bloggen. Må bare si at jeg er enig i at sønnen din er heldig som får en annereldes oppdragelse :-) Det kan godt hende det blir tøft, og jeg vet ikke selv om jeg personlig vil velge at barna mine skal skille seg såpass mye ut som veganere jo gjør. Men så lenge han får i seg alt han trenger så synes jeg du er tøff og tenker at han er heldig, for når han en dag skal ta sitt eget valg ang. kosthold vil han nok være mer opplyst enn en gjennomsnittlig nordmann. Han vil nok også lære mer om å være omtenksom, medfølende og å ha en tanke bak de valgene man tar. I stedet for å bare velge det alle andre gjør. Stå på :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så utrolig koselig kommentar Maria! Den ble jeg glad for :)
      Jeg vet jo at jeg ikke kan bestemme at S skal være veganer for livet. Pappaen hans spiser jo også kjøtt, og det eneste jeg virkelig kan gjøre er å prøve å påvirke han til å ta snille valg. Nå som han er så liten, bestemmer jo jeg maten hans, og jeg kommer aldri til å kjøpe kjøtt til han. Men den viktigste oppgaven min blir å prøve å gjøre han til en bevist liten mann :)
      Ang det å gjøre barnet annerledes, så tenker jeg mye på det. Men jeg blir bare mindre og mindre beskymret for det. ALLE er jo annerledes synes jeg. Og mobbing/erting kan skje med alle, uansett hvor ‘normal’ man er. Akkuart på dette punktet tror jeg det aller viktigste foreldre gjør, er å prøve å gjøre barna trygge på seg selv. Kjempeviktig!!
      :)

  • Ååååh så mysigt! Ser ut som ni har absolut perfekt sommarväder också. Kan ju inte bli bättre. Önska vi kunde varit där med dig! KRAM

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, vet dere, nå er virkelig sommeren helt på topp her i NOrge- og sikkert i Sverige også. Dere er jo så heldige å ha sommeren hos dere hele tiden :) KOS dere!! <3

  • I love the bun and the giraffe! You are a little ballerina!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930