Chunky coconut chocolate ice cream (raw vegan)

God kveld. Etter en lang og travel dag, er det egentlig langt over leggetid for min del. Men jeg lovet dere en go’bit i går, og den skal dere få. Chunky coconut chocolate ice cream, anyone?

20140502_120349-w580-h580

Ååå, denne dere! Den må dere lage i løpet av sommeren. Alt du trenger er fem enkle ingredienser og en food processor eller solid blender, og du har den beste iskrem på fem minutter.

Selve isen er en softis (!) av frosne bananer og råkakao, og mot slutten av blendingen tilsetter du grove biter av ekte kokosnøttkjøtt. Serverer du isen rett i fra kokosnøtten, kan jeg love deg at både øyne og gane kommer til å kose seg. Fine babis og jeg Mmm-et oss gjennom lunsjen i dag (ja, for sunnhetsis som dette kan gjerne spises til lunsj), og dere skulle sett den lille knerten dekket med sjokoladeis fra topp til tå etter måltidet. Snakk om å spise med innlevelse ;)

Til en person trenger du:

-1 store frosne bananer
-kjøttet fra 1/4 kokosnøtt
-noen dryss ekte vanilje
-2-4 dadler
-2 ss råkakao

-fersk banan til servering

Start med å kjøre kokoskjøttet i food prosessoren til du får litt grove biter- så store som du vil ha i isen din. Ta ut kokosen fra food processoren, og legg i bananene og dadlene. Kjør til det har softiskonsistens. Tilsett råkakao og vanilje og kjør til det er blandet inn. Tilsett til slutt kokosen og blend bare nok til at kokosen blir blandet inn. Server med det samme, gjerne i kokosnøtten med noen skiver fersk banan til.

Jeg håper dere har en god helg i møte, alle sammen.

2 Responses to “Chunky coconut chocolate ice cream (raw vegan)”

  • Kunne godt tenkt meg og mmm-e til denne jeg også! Fantastisk god idê og servere den i kokosnøttskallet :D Fiffig! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, ja det ga liksom litt ekstra jungel-feeling å spise ut av nøtta ;) Det smakte sååå godt, må lage dette igjen snart :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031