Første mai

En liten kveldshilsen fra meg denne 1. mai. Har dere hatt en fin dag? Jeg har en syk liten knert i hus, som har hengt på magen og ryggen store deler av dagen. Først i sjalet på morgentur, også i selen senere på dagen mens jeg fikk ordnet ting rundt i huset. Mamma og pappa har hatt fri i dag, så de to besteforeldrene passet Sidikou Samuel et par timer mens jeg fikk skrevet videre på oppgaven min. Snille lille rusket, jeg håper han snart blir frisk igjen.

20140501_161728-w580-h580

Dagen avsluttet med en helt herlig yogaøkt med Elton John som bakgrunnsmusikk- det anbefales. Yoga + Elton John/Celine Dion/Alicia Keys = happiness, i hver eneste lille celle!

I morgen kommer jeg tilbake med en liten go’bit til dere. Sunn og vegansk og raw selvsagt, og perfekt nå som solen har kommet og sommeren er rett rundt hjørnet.

Fortsatt god uke så lenge.

 

5 Responses to “Første mai”

  • Awh *snille lille rusket*, smilte når jeg leste det, hihi!

    Håper du har hatt en fantastisk start på mai måned, ikke lenge til Nasjonaldagen nå! Må få prøvd og feire det her på andre siden av dammen, tror det skal være 17. mai tog i Edinburg :)
    Har flyttet i helgen, og hatt NULL tilgang på internett *sukk*, sitter her på jobben og oppdaterer meg nå *smiler lurt* God mandag! Og beklager på forhånd om jeg legger igjen masse kommentarer i dag :P x

    • Ragnhild Nordrum:

      Gratulerer med innflytningen! Det er alltid et styr, men du så gøy det er å innrede et nytt hjem. Kos deg<3

  • Elisabet:

    Ååå, søte Sidikou Samuel på ryggen! Godt å være nærme mamma når man ikke er i form. <3 Og kjekt med besteforeldre som kan passe også! :) Takk for tipset om musikk til yoga! :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Manducaen er perfekt på dager som dette (heldigvis er det ikke ofta han er syk da), og ellers når eg må ha frie hender og han bare får henge med på det jeg gjør. Vi elsker den, rett og slett :)
      God 17. mai fine Elisabet!

      • Elisabet:

        Tusen takk, Ragnhild! Hadde en kjempefin dag 17. mai :) Glad for å høre at Manducaen er til nytte og kos! :D Den er mitt favoritt bæretøy! <3 Klem!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930