Verdens beste blåbærmilkeshake (raw! vegan! energi!)

HEI, og god mandag til dere. Her startet uken med nydelig vær, og mor- og babytrim med andre mammaer og babiser i parken. Eller altså, mammaene får trimme mens babyene får leke. Det er ikke verdens mest effektive trening, men det er veldig sosialt og koselig, både for Lille og for meg selv. S og jeg gikk også en god tur før treningen startet, så da vi kom hjem var jeg både sulten og tappet for energi.

Fully Raw Kristinas blåbærmilkshake to the rescue!

20140428_131934-w580-h580

Jeg gjorde et par endringer, og oppskriften kommer under. Denne er søt, næringsrik, full av fiber og antioksidanter, inneholder sunt fett, og metter godt.

-5-7 dl cashewmelk eller mandelmelk (jeg blendet bare 5-7 dl kaldt vann med en ss rått cashewsmør)
-1 dl myke ferske dadler
-2,5-3 dl blåbær (ferske eller frosne)
-1 ts ekte vaniljepulver

Blend blend, og nyt deilig forfriskende og 100% naturlig blåbærmilkshake.

20140428_141030-w580-h580

Jeg håper dere får en fin uke alle sammen. Nyt solen, og kos deg med de du er glad i. Jeg for min del har planlagt mye skolearbeid denne uken, itillegg til kose meg med babyen min, trene yoga, og nyte solen så lenge den er her.

God uke!

 

6 Responses to “Verdens beste blåbærmilkeshake (raw! vegan! energi!)”

 • Nam! Blåbær er noen av de beste bærene som finner, husker når jeg bodde i Norge at jeg aaaalltid plukket dem på sensommeren. Vi spiste mesteparten, og aaaav og til klarte noen og lure seg ned i fryseren, men det var ikke ofte *knis* Denne oppskriften hørtes super ut, dadler er skikkelig bra når en skal gjøre drikker litt tykkere, mmmm!
  Utrolig stilig bæresjal du har, ser ut som Lille S er misunnelig på blåbærshake’n,skjønningene :) x

  • Ragnhild Nordrum:

   Hihi, ja S vil aaaaltid smake på maten. Og jeg er jo så glad for det, for han får i seg så mye bra og blir så vant til sunn mat :D Han drikker til og med rødbetejuice :D :D
   God tirsdagskveld til deg! :)

 • What are you drinking?! Please tell me in English! So gorgeous! xo

  • Ragnhild Nordrum:

   Its a blueberry milkshake- sooo tasty! its frozen blueberries, cashew nut milk, real vanilla seeds and dates, yum :)

 • Mums vad gott! Är det något vi saknar så är det bär. Spelar ingen roll om de är färska eller frysta men just bär, MUMS! Så njut åt oss med ;) Vad rolig idé med träning med de andra mammorna och barnen får leka. Finns så många aktiviteter man kan göra verkar det som och lära känna andra mammor och barn. Jättebra ju! Äntligen har vi möjlighet att komma in på din sida. Saknat det en massa men du är alltid med oss i tankarna ska du veta!

  • Ragnhild Nordrum:

   Og jeg har savnet å høre fra dere, dere legger alltid igjen så koselige kommentarer<3
   Ja, sant bær bare er det beste!?! Jeg elsker det. Nå gleder jeg meg bare til morell/kirsebærsesongen starter og til de norske jordbærene kommer. Det er det beste som finnes.
   <3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728