Ny Manduca bæresele til baby, og rabatt til dere

God lørdagskveld, har dere hatt en fin helg så langt? Her i huset har effektiviteten nådd nye høyder i dag. Baby og jeg har vært ute på intet mindre enn tre turer (en mini-mini, men vi teller den med likevel ;)), jeg har fått lest en masse skole, laget to porsjonen raw sjokolade, hentet pakke på posten, laget deilig middagssalat til mamma og meg (tenk marinert grønnkål, ovnsstekt rødbete, granateple og annet godt- helt nydelig!) og jeg har fått sneket inn 20 minutter yoga. Jeg kan ikke si meg annet et veldig fornøyd.

For flere uker siden fikk jeg en utrolig koselig mail fra en kjær leser, Elisabet. Hun ville sende Sidikou Samuel og meg et valgfritt bæretøy fra nettbutikken hennes Happy Heart. Så utrolig snilt! Tusen takk igjen, Elisabet!
20140426_112555-w580-h580

Dette er en gave fra Elisabet, og hun har ikke bedt meg skrive om selen. Men jeg er så takknemlig og ikke minst superfornøyd med vår nye sele, så dette vil jeg dele med dere.

Etter anbefaling fra Elisabet valgte jeg en Manduca bæresele. Vi har allerede et Moby Wrap bæresjal (som forresten også selges i butikken hennes), som jeg har brukt daglig siden S var tre dager gammel. Jeg elsker sjalet vårt, og bruker det fremdeles daglig. Likevel er det så godt å ha et nytt bæretøy i hus, det kjennes godt for kroppen min å variere hva jeg bærer med nemlig.
20140426_112655-w580-h580

Manducaen som vi fikk er utrolig god å bære med. Den henger så behagelig over skuldrene og hoftene, og kan lett justeres etter hvor stor både barnet og du er. Selen kan faktisk brukes fra babyen er nyfødt, og helt opp til barnet veier 20 kg. Jeg ser for meg at jeg skal bære gutten min i flere år til, så denne er perfekt for oss :)

Selen har hode- og nakkestøtte for barnet, og Sidikou Samuel har det så behagelig i den at han sovner rett som det er, selv om jeg prøver å venne han av å sove på tur. Selen er laget av hamp canvas og bomull, og er myk og god og akkuart passe varm. På disse bildene bærer jeg S på magen, og det er det jeg som regel gjør. Men man kan også bruke selen til å bære barnet på ryggen.
20140426_112621-w580-h580

Akkurat nå er det 20% rabatt på mye av bæretøyet hos Happy Heart, så hvis du ønsker deg et bæretøy til barnet ditt og deg, anbefaler jeg å gå inn og ta en titt. Manducaen, som jeg har, finner dere her. Jeg har som sagt også et Moby Wrap bæresjal, og det finner dere her. Happy Heart har også andre bæretøy i butikken, itillegg til fine leker til barn, og te til oss voksne :)

Og til slutt, hvis du ikke allerede bærer babyen din og er usikker på om det er noe for deg og dere, prøv det! Det å få bære på Lille S hver dag, er noe av det koseligste som finnes. Han har blitt en skikkelig kosete bærebaby, og det er jeg så glad for.

God helg <3

 

 

10 Responses to “Ny Manduca bæresele til baby, og rabatt til dere”

  • Så kjekt og bli sponset da gitt, ingenting i veien med praktiske ting. Utrolig snilt av Elisabet :D Fantastisk at den er så variert at en kan bruke den både på mage og rygg, Sidikou Samuel ser skikkelig fornøyd ut!
    Når jeg bladde i en vegetarisk kokebok i dag kom jeg over et bilde som minnet litt om deg! Haha, her har det vært oppskriftsplanlegging deluks i morges :P Har så mye som jeg prøver og redusere før jeg flytter ned i veien til uken som kommer, puuuuh! Men ganske så kreativt og måtte bruke det en har, vi liker utfordringer! Ha en fortsatt fin søndag kjære deg :D x

    • Ragnhild Nordrum:

      Så artig at jeg minte o en i en kokebok :) Vet du hvem det er?
      Ja, det var bare helt utrolig snilt av Elisabet. Vil elsker vår nye sele, og bruker det flere ganger i uken, superkoselig. Har jo sjal også, så S henger på meg store deler av dagen ofte.
      Klem

  • Sara:

    Bæring av baby er det koseligste!

  • I had to look at this post after seeing the preview of your legs. I had to analyse them! And they are fabulous. You look so teeny tiny small, and I love the last picture of you hugging your sweet baby.

    • Ragnhild Nordrum:

      Thank you Nicole!! But Im really not tiny at all. Im actually 180 cm and Im just regular in size :) But thank you anyways :) Hugs

  • Åh vad snällt att skicka en sådan present till er! Och den låter ju perfekt. Det ser SÅ mysigt ut att ha plutten så nära. Kärlek och kos! Vilka härliga bilder också med naturen. Finns ju inget bättre!

    • Ragnhild Nordrum:

      Bæring er det KOSELIGSTE som finnes. Alle mammaer burde gjøre det :) Regner med dere ser endel av det i Afrika?
      Klem

  • Elisabet:

    Så fine dere er! <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031