Meg… i VG!

I går ble jeg helt overraskende kontaktet av VG, som spurte om jeg kunne fortelle litt om mine tanker rundt det å la babyer og barn få vokse opp på vegansk kost. Så utrolig spennende, sant? Så i dag har jeg vært i telefonintervju, og saken kommer på trykk i løpet av neste uke. Jeg skal selvsagt si fra. Slik jeg forsto handler selve saken om barn og overvekt, og om foreldre som velge å la barna spise litt annerledes enn det “normale”. Jeg har aldri vært i media før jeg, så dette blir veldig spennende.

Jeg håper dere har hatt en god uke, alle sammen. Jeg koser meg med lille sønn på ferie i Stokke- selv om permisjonslivet jo er ferie hver dag :) Ønsker dere en fin helg ♥image

15 Responses to “Meg… i VG!”

  • K:

    Spennende!

    Du er alltid så flott på håret, Ragnhild. Hvilke hårprodukter bruker du? Vi ser ut til å ha ca samme hårtype og farge, men mitt blir så fort flatt og kjipt selv om det er tykt, mens ditt ser alltid ut til å ha masse glans og volum:):)

    God påske til dere!

    • Ragnhild Nordrum:

      SÅ snilt av deg!! Takk!
      Jeg bruker en sjampoo fra Urtekram, den med alger. Den er billig og kjøpes på helsekostbutikker. Ellers gjør jeg minst mulig med håret. Har aldri brukt balsam, og nå de siste årene har jeg kuttet ned på hvor ofte jeg vasker det. Vasker det 1-3 ganger i uken. Og så bruker jeg rettetang på det, som vel ikke er så bra.. men jeg må :)
      God påske til deg!

  • Oj, så spennende, det må jeg lese! Ha en fin påske Ragnhild :)

  • I don’t know what any of your text means, but the picture makes me want to drink wine and dance with you!!! And your baby!!! And my Gwendolyn!!! What a fun happy healthy party that would be. :) Thanks for making me smile. xo

    • Ragnhild Nordrum:

      :D
      That would be to much fun!!
      Ill tell you what I wrote in this post on your blog later today :)

  • Så gøy! Gleder meg til å lese artikkelen :D
    Ha en nydelig påske, Ragnhild! Klem fra Oslo <3

  • Så kjekt Ragnhild!
    Håper det kan leses på nett for de selger ikke VG her i Glasgow. Syns det er veldig bra at media setter slike saker i fokus, slik at folk som er litt skeptiske til alternative levemåter kan få en bedre forståelse for det :)
    Postet faktisk en liten “tre dagers veganer plan” på bloggen min og tenkte på deg :D x

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, ble utrolig glad da de ville ha med litt om veganmat til babyer i denne reportasjen. Det har jo faktisk vært litt søkelys på nettopp dette i det siste. Og jeg er så glad for at jeg kan få bidra med bittelitt jeg også.
      Så kult, gleder meg til å lese tre dagers planen din straks :)
      Klem

  • Elisabet:

    Så spennende! Gleder meg til å lese! Riktig god påske til deg, Ragnhild! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      Har tenkt å sende deg en mail veldig snart Elisabet, har bare ikke fått surret meg til det enda. I dag gikk forresten baby og jeg lang tur med Manducaen. Liker den så godt og blir bare mer og mer glad i den. Og så kjennes det så godt i kroppen å kunne variere litt mellom sjalet og den.
      God påskeuke til deg og dine! Klem

  • Oh wow! Vad fantastiskt. Du om någon har ju kloka tankar, och intressant infallsvinkel. Jättekul! Vilken härlig bild på dig :D Så vacker!!!!!

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk jenter! Jeg håper jeg har fått frem noe positivt, så flre kanskje velger å gi slik mat til barna sine.
      God klem til dere<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031