The Raw Food Sisters Guide i Raw Food Jungelen

Det absolutt mest positive med å ha denne bloggen, er alle de fantastiske menneskene jeg får møte, både over nett og også i levende livet. To nydelige jentene jeg har blitt kjent med, er søstren Julie og Katrin som står bak bloggen The Raw Food Sisters. Helt siden de startet sin reise med Raw Food i januar 2013 har jeg fulgt de, og det har vært både spennende og utrolig lærerikt.

Helse er ikke bare mat og trening! Akkurat som meg, ser Julie og Katrin på mat, helse og selve livet som en reise. Selv om jeg elsker deres deilige matoppskrifter, elsker jeg enda høyere å få ta del i deres liv. De har lært meg så uendelig mye om selvutvikling og hvordan vi kan styre vårt eget liv, og mye takket være dem er jeg er jeg der jeg er i livet mitt nå.

Hvis du ikke kjenner supersøstrene enda, bør du absolutt besøke dem med det samme.
20140324_143040-w580-h580

I disse dager har jentene gitt ut e-boken The Raw Food Sisters Guide i Raw Food Jungelen. Boken er spesielt laget for alle som er intressert i Raw food, men som kanskje synes det er vanskelig å finne frem i jungelen av matvarer, matkombinasjoner og oppskrifter.

Julie og Katrin, snille som de er, sendte meg en utgave, og jeg har hatt stor glede av å lese den. Jeg er allerede flere år inn i min “Raw Food reise”, men har likevel hatt stor glede av å lese om deres erfaringer, tips og triks for å lykkes med livsstilen. Og hadde jeg vært nybegynner, hadde den vært til enda mer hjelp. Boken er virkelig helt super, og det er lett å merke at jentene har lagt både hjerte og sjel i boken.

I guiden finner du en enkel innføring i hva Raw Food er, viktige kjøkkenredskaper og matvarer, oppskrifter til alle dagens måltider, tips til hvordan du takler hverdagslivet når du spiser annerledes enn de fleste rundt deg, og mye mye mer.
20140324_143628-w580-h580

Hvis du er intressert i å spise sunnere, vegansk, eller mer Raw Food, er denne boken perfekt for deg. Den er lettlest (og dessuten både i engelsk og svensk utgave), men dekker likevel det viktigste når du holder på å legge om livsstilen og kostholdet.

Boken, og bloggen, anbefales på det varmeste. Og så må jeg bare legge til at det er så gøy å se jentene følge drømmene sine, og gjøre drømmene til virkelighet. Det inspirerer meg virkelig til å gjøre mine drømmer virkelige, og gjøre det jeg elsker til en jobb jeg kan leve av.

Jeg håper dere har hatt en god mandag alle sammen, og at uken som kommer blir fin for dere.

 

6 Responses to “The Raw Food Sisters Guide i Raw Food Jungelen”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930