Fylte mangobåter

Hei hei. Jeg har egentlig to veldig gode oppskrifter jeg vil dele med dere, men jeg mangler et par ingredienser som er på vei fra Iherb. Jeg lover å lage godsakene, ta bilder, og vise dere så snart pakkene har kommet.

20140326_113516-w580-h580Deilige mangobåter! Skjær forsiktig ut “kjøttet” fra to mangohalvdeler. Skjær mango og banan i biter og legg det i mangoskallene. Press over passjonsfrukt og strø over kokos eller kokossmør. Yum!

Det blir altså ingen oppskrift på dere i dag, men jeg ville likevel inn og ønske dere en god onsdag. Sidikou Samuel og jeg sitter med lunsjen akkuart nå, og om en liten time skal vi ut på tur med en mamma og baby som vi har blitt kjent med på babysangen. Kjempekoselig! Det blir faktisk dagens andre tur, for Lille S og jeg har allerede hvert på morgentur.

20140326_114030-w580-h580

I går underviste jeg forresten min andre yogatime på treningssenteret. Og jeg glemte jo helt å fortelle dere sist uke at det gikk veldig fint. Og det gjorde det i går også, og nå gleder jeg meg bare til å fortsette og bli tryggere og bedre i instruktørrollen.

Jeg ønsker dere en nydelig dag videre, alle sammen.

10 Responses to “Fylte mangobåter”

 • DELICIOUS. Your sweetie pie seems to agree! Look at that food stare!!! I love it! And your yoga shoulder looks divine. xo

 • Åh såg en bild av dessa på instagram, så gott! Mums. Du får njuta en massa för här har mangon precis gått ut ur säsong. Hoppas den kommer tillbaka snart ;) Vad mys att du fått en väninna med ett litet barn med som du kan umgås med. Alltid kul med nya vänner! Önskar dig en jättefin afton. KRAM!

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg håper dere har masse annen deilig frukt å kose dere med, nå som ikke mangoene er der! DEt har nettopp kommet mexikanske (champagne) mangoer hit nå, og jeg har spist nesten 10 på bare noen få dager ;) De er så GODE!!
   God kveld søtinger!

 • Det ser så utrolig friskt og fristende ut! Elsker kombinasjonen banan og mango. Også med kokos da. Alt med kokos. Så tropisk og digg :D Og så gøy at du har blitt yogainstruktør!

 • Elsker mango!! Det blir koselig å sees i dag :D

  • Ragnhild Nordrum:

   Det var veldig koselig å se deg! Vi ble jo ikke så lenge da, stakkars lille var så sliten og lei. Håper vi sees snart igjen! :)

 • Åååh, så deilig det ser ut! Mango er jo aldeles herlig! Og nå som de gode mangoene begynner å komme i butikkene også <3 Jeg går amok!

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg går også amok! Du skulle sett meg i helgen ;) Måtte ta med en pose hem til Valdres også :D
   Stor klem til deg<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728