Hva vil DU se mer av?

God søndagskveld, er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og jeg satser på en fin uke full av babykos og studier, turer ute i vårvær, yoga, og forhåpentligvis en liten Oslo-tur mot slutten av uken.
20140323_150636-w580-h580Jeg og baby lagde raw sjokoladehjerter tidligere i dag<3

Av og til spør dere lesere om jeg kan skrive om spesielle temaer, og det blir jeg glad for. Akkurat nå planlegger jeg feks både et innlegg om studiet jeg har startet på, og et innlegg om hva jeg alltid har i kjøleskapet/matskapet mitt. Og nå lurer jeg på..

…hva vil DU se mer av? Jeg elsker å dele mine erfaringer med mat og kosthold, babyer og graviditet, helse, trening, raw food og veganisme, og blir bare glad hvis det er noe jeg kan hjelpe, eller inspirere, eller bare dele erfaringer om, med dere.

Jeg har noen ideer til innlegg for uken som kommer, dere kan forvente dere..

-raw fiken- og tahinikonfekt (yum, kalsiumbomer!)
-både en raw og en kokt variant av min favorittsuppe for øyeblikket
-enkle treningsøvelser du kan gjøre med babyen din
-en ny Give Away til dere

..og nye ideer kommer sikkert i løpet av uken også :)

Til slutt legger jeg med “treningene” for uken som har gått. Turene gåes i ganske raskt tempo med baby i sjalet, og yogaen trenes hjemme. Tirsdager har jeg jo begynt å instruere yoga på det lokale treningssenteret, og jeg har helt glemt å si det; den første timen som var nå på tirsdag gikk bra. Jeg er helt ny som yogainstruktør, og har masse å jobbe videre med, men det gikk kjempefint uansett- og nå bare gleder jeg meg til å fortsette!
uke12-w580-h580

God ny uke til dere alle.

 

5 Responses to “Hva vil DU se mer av?”

  • Tonje:

    Jeg liker det slik det er, med en blanding av hverdagsliv og oppskrifter/mat. Veldig gøy å få følge utviklinger av gutten din. Gleder meg til innlegg om hva du har på kjøkkenet :)

  • kristine:

    Hei! Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, men har ikke kommentert før. Jeg kunne ønske du kunne skrevet innlegg om hva du spiser gjennom en hel dag. Du inspirer meg til å spise sunnere (har laget flere av oppskriftene din :)) og det hadde vært gøy å se hva du spiser til frokost, lunsj osv..
    Klem fra Kristine :)

  • Älskar allt du skriver om! Särskilt när vi får se fina bilder på dig och din son, och vardagssaker är alltid mysigt :) Älskar recepten fastän nu kan vi inte göra så många av dem dock.. men dina tankar och allmänt vad du har på hjärtat är alltid fint att läsa :) Fortsätt som du gör!!!!

  • I wish I spoke your language!
    But I’m so happy to see the yoga times. ;)

  • Kjersti:

    Hei! :)
    Jeg kunne godt tenke meg å få høre litt om hva det er som har fått deg til å velge dette kostholdet, og den livsstilen som du lever. Hadde vært interessant å få høre litt av dine tanker rundt dette; og gjerne også litt om hvordan det har forandret/påvirket livet ditt (ta gjerne med både positive sider, og litt om det som kan være utfordrende).

    Vil ellers bare si takk for en super blogg; fortsett som du gjør! :) Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930