Søsters favoritt: raw sjokoladetrøfler

Hei hei, og god mandagskveld til dere. Vi har nettopp spist raw taco til sen middag, og nå er jeg klar for sengen. Det blir nemlig en tidlig morgen i morgen, for flyet vårt fra Tromsø til Oslo går allerede klokken 8. Dagene i Tromsø har gått så fort, men selv om jeg har kost meg, gleder jeg meg også til å komme hjem. Været her er nemlig helt forferdelig, dessuten er det alltid godt å komme hjem til egen seng, hus og rutiner.

I dag er lille knerten min syv hele måneder! Er det ikke helt utrolig hvor fort tiden flyr?
20140310_073320-w580-h580
Sidikou Samuel og jeg var på mor- og babytime i dag på StaminaHOT. Jeg er vanligvis veldig trofast mot SATS, men da jeg så at Stamina hadde mor- og babytime de også, fikk jeg så lyst til å prøve. Timen var kjempebra!

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på verdens enkleste trøfler. Disse er nemlig min søsters favoritt, så da måtte jeg jo lage en porsjon imens jeg er her på besøk. For å lage disse nydelige kulene, trenger du kun fire ingredienser; kokosolje, nøttesmør, naturlig søtning og råkakao. Nøttesmøret velger du selv- det kan være rått eller ristet, men pass på at det er av creamy type og uten salt. Denne gangen brukte jeg hvitt mandesmør fra Helios.
sjokotrøf-w580-h580
Smelt kokosolje og nøttesmør over vannbad. Rør inn sirup og råkakao. Smak til med mer søtt og/eller råkakao. Sett sjokoladen i køleskapet til den er kald og enkel og rulle ut til kuler. Rull kuler (ha gjerne våte kalde hender imens du ruller), og rull de så i kakao. Oppbevar trøflene kaldt.

Legger til slutt med treningene fra forje uke.
10-w580-h580
Jeg håper dere har hatt en god start på uken alle sammen. Jeg ligger litt bak med å svare på både kommentarer og mailer fra dere, men jeg tar det igjen når vi snart er tilbake i Valdres. God kveld videre!

9 Responses to “Søsters favoritt: raw sjokoladetrøfler”

 • Så flink du er til å trene selv når du er i en annen by! :) Dumt at du havnet oppi uværet, Tromsø er nok best om sommeren eller på klare, kalde vinterdager ^_^ Og nå har Sidikou vokst fra header-bildet på bloggen, kjør på med ny photo session! Hihi :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Hihi, jeg vet. Tenk at han var en så liten knert for noen måneder siden. Det er så rart!
   Jeg elsker faktisk å trene når jeg er på andre steder enn hjemme. Synes det er så gøy å se nye sentre, og å gå/jogge ute. Er mye mer begrenset nå enn hva jeg var før baby kom da, men prøver å få med meg det jeg kan :)
   Klem til deg

 • nina:

  Deilig med rawfood :)

 • Åh vi har så mycket läsning att ta igen! Vad mys att du har fått in en resa till Tromsö. Hoppas hemresan går bra, och att du har massa nya härliga minnen och energi i bagaget :) Massa kramar från soliga Ghana!

  • Ragnhild Nordrum:

   Vi hadde det helt supert på tur. Selv om jeg gjerne skulle reist til et litt varmere sted- Ghana hadde ikke vært dumt ;) Nå har heldigvis solen og våren kommet hit også, og det er så godt!
   <3

 • Monika:

  Hurra! Jeg har lenge gått rundt og tenkt på en oppskrift på trøfler uten dadler, og har tenkt på noe liknende som den oppskriften du har lagt ut nå. Nå slipper jeg jo å prøve meg fram, for nå har jo du allerede gjort det;-) Takk skal du ha:-)
  Ha en fin dag, og lykke til med alt du har i vinden. Beundrer deg for at du får gjort så mye, for har selv ei jente på snart 4 mnd og jeg er ikke i nærheten å få til så mye som du gjør.

  • Ragnhild Nordrum:

   Takk, igjen, for så koselig kommentar! Så koselig at du også har en liten en hjemme! Nyt tiden, jeg synes disse månedene har vært de beste i mitt liv. Og det blir bare gøyere og gøyere hver måned, så gled deg ;)
   Si fra hvis du lager disse da. Jeg, og alle jeg har servert de til, liker de veldig godt, så jeg håper de faller i smak hos deg også<3

   • Monika:

    De var nydelige!:) Eller.. Jeg var tom for kokosolje, så brukte -smør i stedet, men det funket hvertfall.
    Takk for oppskrift:)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031