Fredagslasagne, raw vegan style! (og Give Away vinner)

God fredagskveld, jeg håper dere har hatt en god start på helgen alle sammen. Jeg har nettopp lagt meg etter en veldig fin dag her i Tromsø. Søsteren min og jeg tok med oss Sidikou Samuel til sentrum, og der fikk hun passe han en time imens jeg trente yoga på SATS her i byen. Etter det satt søster seg for å studere, så Lille S og jeg gikk en tur i vinden før vi gikk hjem igjen. Mamma, stakkars, har blitt syk og har vært sengeliggende hele dagen. Jeg håper virkelig hun er bedre i morgen.
20140307_192310-w580-h580

I kveld stod jeg for middagen, og det ble raw lasagne og salat. Jeg lagde min favorittlasagne, som jeg har postet oppskriften til HER– den er så utrolig god. Ved siden serverte jeg salat av avokado, tomat og fersk basilikum.
20140307_184234-w580-h580

Jeg har også trukket en vinner av Give Awayen min i dag, og den heldige ble SUNNIVA S. Jeg sender deg straks mail, så kommer Pana sjokoladene flyvende til deg om noen dager :) Det var så koselig å se at så mange meldte seg på, da blir det jo ekstra gøy å holde Give Away for dere.

Ønsker dere en nydelig helg!

 

12 Responses to “Fredagslasagne, raw vegan style! (og Give Away vinner)”

  • Sunniva Standnes:

    Hurra, så gøy!

  • Hey! I’m Italian! And I’d love to eat a divine lasagne! Served by a cute friend in a black short dress carrying a little tiny adorable baby!!! Okay, that would be you! :)

    • Ragnhild Nordrum:

      You should absolutely make som raw lasagna for your Italian family. I think they would be very impressed ;)

  • Monika:

    Hei, Ragnhild!
    Må først si at jeg liket bloggen din og alt det spennende du klarer å lage:-) Men det er en ting jeg ikke finner igjen, og det var det du lagde med kokossmør og jordbær. Det ble så sinnsykt godt og tenkte å lage det igjen, men finner ikke igjen oppskriften. Er det noe du kunne lagt ut igjen?:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Hei Monica! SÅ koselig kommentar. Takk! Og vet du? Jeg tenkte faktisk på de jordbær- kokosbitene selv for noen dager siden og bestilte kokossmør for å lage de igjen :) Skal legge ut oppskriften med en gang de er laget!!
      Gøy at du også likte de så godt, det gjorde nemlig jeg også ;)

      • Monika:

        Åh, så flott! Nå gleder jeg meg!:-) Lagde mørk sjokolade og fylte de med dette fyllet, og det smakte himmelsk! Spesielt når de var helt tint, for da ble det nesten “jordbærskum”. Tenkte å prøve med bringebær denne gangen. Det burde jo bli minst like godt:-)
        Kan jeg spørre hvilket kokossmør du bruker? Jeg pleier å bruke Artisana sitt, men de er jo nesten alltid utsolgt, så prøvde et nytt (Kevala), men er ikke i nærheten av like fornøyd.

        • Ragnhild Nordrum:

          Åh, det hørtes virkelig godt ut- det må jeg også prøve. Mmmm, fylt inn i sjokolade, det må jo bli så godt.
          Jeg har bare smakt Artisana sitt faktisk.. Har du prøvd de andre på Iherb? Jeg har ikke smakt kokossmøret fra dette merket, men de andre nøttesmørene fra Dastony er iallefall veldig gode. Men det er litt dyrt synes jeg..

          • Monika:

            Ja, jeg kjøpte Kevala sitt kokossmør på Iherb, men er, som sagt, ikke noe særlig fornøyd. Tenkte å kanskje prøve et av de andre, og vurderte Dastony, men så at det var veldig dyrt i forhold til de andre. Det er jo også dette fra MaraNatha, men det står at er laget av kokospulp… Vet ikke hvordan det blir i forhold til de andre, jeg…

  • Ååååh Raw Lasagne. Mums! Det är ju otroligt gott. Du får njuta en massa åt oss av alla grönsaker och gottigt som vi inte kan få tag i här ;) Hoppas mamma blir bättre snart! Jättefina bilder. Massa kramar :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Men dere er enda mer heldige som har all den ferskeste deiligste frukten tilgjengelig. KOS dere! Det er så gøy å se alle de fine bildene dere legger ut. Klem<3

  • Elisabet:

    Jeg laget raw lasagne for noen dager siden for første gang. Det var utrolig godt! Takk for oppskriften! :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930