Oslo-Tromsø

20140306_131721En liten hilsen til dere, direkte fra Gardermoen. Dagene (de fine fine dagene!) i Oslo er over for denne gang, og nå er Tromsø neste stopp. Sidikou Samuel, mamma og jeg skal nemlig besøke søsteren min som studerer der. Det blir min første tur til Tromsø, så jeg gleder meg veldig. Også er jeg jo så spent på hvordan babys første flytur blir.

Jeg skal oppdatere ifra Tromsø, dagene der blir nok langt roligere enn de vi har hatt i Oslo. Disse dagene har nemlig vært fulle av tid med Pappa K og Lille S sin storebror, venninnedater, Strong Mama time på SATS, yogatime for mor og baby, lange turer ute, og altfor mye handling på Helios og Røtter.

Og! I morgen trekker jeg vinneren av Give Awayen. Kjempegøy å se at så mange har meldt seg på. Hvis du ikke har gjort det enda, bare legg igjen en kommentar på Give Away innlegget, så er du med. God dag, så lenge.

7 Responses to “Oslo-Tromsø”

  • Absolutely positively love!!! I haven’t seen a full body photo of you ever outside of a dress (I think), and this just completely speaks mountains for your dietary and fitness lifestyle. You have a body that is gorgeous!!! And a smile that even outshines the body. You radiate with absolute happiness. Thank you for sharing that with your readers. :) xo

    • Ragnhild Nordrum:

      Nicole, you made me smile SO much right now! Thank you, even though I cant say I agree! :) But thank you anyway. Many hugs to you!<3

  • Kos deg i Tromsø! :-D
    Har du begynt på studiet?
    Hvis du har, har du kjøpt bøker og eventuelt hvilke?:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk :D
      Nei, jeg skal starte når jeg er hjemme igje i midten av neste uke :) Har du startet?
      Jeg har ikke kjøpt bøker, men skal gjøre det så snart jeg kan. Er så spent!!

  • Høres veldig kjekt ut :) Dere får kose dere alle sammen og ha en fin helg!

    Jeg lurte litt på noe, jeg fikk med meg at du skulle begynne å studere ernæring, jeg lurte litt på om du kunne blogge eller bare skrive en lang kommentar til meg, med litt mer informasjon og litt mer detaljert. Jeg syns det hørtes spennende ut og lurte litt på om det kunne ha vært noe for meg og min søster.
    Jeg er så lei av å ikke gjøre noe her hjemme og jeg blir ikke noe friskere så hadde vært kjekt å fått gjort noe fornuftig som jeg samtidig sikker hadde fått noe ut av senere i livet.

    – Yara

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk :)
      Det vil jeg gjerne skrive et innlegg om! Begynner nå i midten av neste uke, så jeg kan skrive litt mer når jeg har kommet litt igang. Vet jo faktisk ikke så mye selv heller enda :)
      Så spennende at du og dere tenker i denne retningen selv! Det er jo så greit med et slikt nettstudie, at man kan gjøre det på tross av hvordan man bor, lever osv..
      God helg til deg!

      • Så kjekt, gleder meg til å lese det :)
        Det er helt sant, håper det er noe for oss, selv om vi ikke har så mye konsentrasjon og god hukommelse for øyeblikket.

        Takk for det! God helg til deg også!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930