Raw trippelsjokolade-sjokolade

God morgen, og GOD mandag! Om en liten stund skal baby og jeg ut å gå tur med en venninne og babyen hennes, og før den tid håpet jeg å rekke å dele oppskriften på noen utrolige sjokoladebiter jeg lagde sent i gårkveld. Raw trippel sjokolade-sjokolade, anyone?
20140303_074249-w580-h580
Beklager blurry bilder, disse ble tatt lenge før det lysnet ute i dag.

For å lage disse, trenger du hele tre ingredienser fra The Raw Chocolate Co. Du kan enten bestille de på The Raw Chocolate Shop  (billig) eller kjøpe de på feks Røtter her i Oslo (dyrt!). Disse sjokolade er søtet med kokosblomstsukker, og du trenger ikke ekstra søtning i tillegg, kun kakaosmør og kokosolje. Sjokoladene får en nydelig smak av både mørk sjokolade og lys, mild lucuma-sjokolade.
20140303_073525-w580-h580

Dette er en ganske stor porsjon, så halver den gjerne

-2 plater lys Vanoffe sjokolade (nesten 100 gram)
-2 plater mørk sjokolade (nesten 100 gram)
-ca 30 gram kakaosmør
-2 ss kokosolje
-2 store never sjokoladetrukkede bær (jeg brukte sjokoladetrukkede rosiner, men du kan også bruke gojibær eller morbær)

Dette er så enkelt som det kan bli: Smelt kakaosmør, kokosolje, Vanoffe (minus et par knekk som du skal rive og strø på toppen) og mørk sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen over i en liten form dekt med litt plastfolie. Sett sjokoladen litt i kjøleskapet så den er kald men ikke hard. Strø over et par never sjokoladetrukkede bær og revet Vanoffe. Sett sjokoladen tilbake i kjøleskapet og la den stivne. Skjær opp i passe biter.

Jeg sniksmakte selvsagt et par biter i gårkveld, og ord kan ikke beskrive hvor gode disse er. I dag etter vi har gått tur, skal vi inn og drikke te hos venninnen min, og jeg har lovet å ta med sjokolade. Tror disse kommer til å falle i smak.
sidsamsjoko-w580-h580

Dette ble forje ukes treninger forresten. Jeg sater på en bedre uke denne uken. Turene går jeg med baby i sjalet i ganske raskt tempo, og yogaen gjør jeg hjemme på matten med fri fantasi eller til videoer.
9-w580-h580

Ellers er dagene her i byen så fine, både jeg og Lille S koser oss sånn. Ikke bare har vi våre kjente og kjære rundt oss, men det er også skikkelig vårstemning her- noe helt annet enn hva man kan si det er i Valdres.

Men nå må jeg ordne meg for dagen! Ønsker dere en fantastisk uke alle sammen.

 

 

5 Responses to “Raw trippelsjokolade-sjokolade”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031