It`s a good day..

..to have a good day.

God uke, til dere alle sammen. Jeg er inne i en periode hvor jeg bare ikke klarer å sove godt på nettene. Det er ikke Lille S sin feil altså, for han søte lille sover godt natten igjennom (fremdeles med ammepauser bare). Det er rett og slett jeg som ikke klarer å finne roen på kvelden og blir liggende og vri meg i sengen til langt på natt. Utrolig slitsomt. I natt hadde jeg i det minste energi, og fikk både trent yoga, tatt ansiktsmaske og ordnet litt forskjellig, før jeg endelig sovnet klokken 4. Og fikk sove helt til klokken 6, lucky me ;)

Noen dager, og gjerne på slike dager hvor jeg er sliten og trøtt, synes jeg det er vanskelig å være positiv og glad. Men jeg vil være positiv og glad! Både for min egen del, men også for lille Sidikou Samuel sin del. Jeg vil være en god mor- en han kan hente energi, og glede, og kjærlighet hos. Og jeg kjenner at jeg endelig har blitt flinkere til å faktisk ta ansvar for eget hodet, og se det positive på de dagene det negative virker overskyggende. Jeg er ikke der jeg vil være enda altså, og jeg tror dette er noe jeg må jobbe med hver dag, resten av livet. Men det er godt å kjenne at jeg i det minste er på rett vei.

Uansett, ansiktmasket jeg laget meg i natt, kjentes så deilig at jeg faktisk tok en ny runde på dagen i dag også. De siste par ukene har huden min føltes livløs og grå (takket være dårlig søvn, lange dager og Lille S som elsker å klore og klype meg i ansiktet), og en nærende maske var akkurat hva den trengte.
avokado maske-w580-h580

Imens Sidikou Samuel tok formiddagshvilen sin, la jeg ansiktsmaske, fylte varmt vann i badekaret og koste meg med fersk grønn juice, frukt og rå sjokolade. Helt perfekt!
20140218_150832-w580-h580

Ansiktsmasken er enkelt laget av fersk avokado most sammen med litt kokosolje. Jeg lot den ligge på noen minutter for jeg skylte den bort. Huden ble så myk og god etterpå.

I går var vi på mor- og babytrim med noen andre søte mødre og babyer, og jeg lærte bort litt yoga til resten av gruppen. I dag reiste broren min hjem igjen etter noen dager hos oss her i Valdres, og før han dro tok jeg noen bilder av han og Sidikou Samuel, som jeg bare vise dere.
ole og sid-w580-h580

Herlighet, Lille S er verdens beste! Jeg er så heldige!

Og aller aller sist, her er treningene fra forje uke.
7-w580-h580
Ønsker dere en fortsatt fin kveld alle sammen.

4 Responses to “It`s a good day..”

  • Åh nej, jobbigt att inte få sömn men hoppas det lugnar ner sig för dig snart.. skickar massa styrke- och vilandekramar! Så fint att få vara med på din resa, och personlig utveckling är något vi alla behöver påminna oss om dagligen. Vi finns här för dig alltid, ska du veta. Du är så stark och klok och vacker. Tvivla inte på det! Ansiktsmasken låter jättebra och känner igen det med att huden lätt blir livlös. Tycker det lätt blir så i vintriga Norden.. men snart kommer våren och massa härlig sol :) Skickar tusen kramar och massa kärlek till dig!

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      Det er så gøy å følge dere også. Og så mye som jeg har lært av dere!! Jeg tror faktisk jeg har utviklet meg så mye det siste året takket være dere! Det mener jeg helt på alvor, så tusen takk<3
      Sender dere mange klemmer

  • I love how we both posed in Towels on the same day!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930