Come YOGA with me

God morgen, fininger! Har dere en fin helg? I går kom broren min hit til Valdres på vinterferie, og det er koselig å ha han her. Sidikou Samuel og jeg skal straks ut på tur, men før det ville jeg bare dele mine yoga-favoritter med dere.

20140215_065853-w580-h580

Som dere vet; jeg elsker yoga. Elsker, elsker, elsker! For det første kan det være god trening, det er så viktig for ryggen min, og ikke minst gjør det så mye for hodet mitt. Jeg føler at hver en sinnstemning blir forsterket når jeg trener yoga. Er jeg glad, får yoga meg til å sveve. Er jeg trist, kan jeg begynne å gråte. Er jeg forvirret, finner jeg mer ro. Alle følelser får liksom utløp, og selv om ikke alle følelser er gode, har jeg det mye bedre når de ikke lenger ligger skult inni meg.

20140215_070344-w580-h580

Ofte setter jeg bare på litt behagelig musikk, og trener etter egen lyst. Men i perioder trenger jeg noen som “drar meg med”, og siden jeg ikke har mulighet til å bli med på yogatimer for tiden, bruker jeg filmer fra You Tube- det er faktisk veldig mange bra der (og mange dårlige..). Dette er mine favoritter for tiden:

DENNE fra GymRa. Jeg har hatt helt dilla på denne de siste par ukene. Den er energikrevende som bare det, og varer en time. Det tok meg et par runder før jeg klarte å henge med, siden det går ganske raskt mellom øvelsene. Men nå som jeg vet hva som kommer, får jeg utrolig mye ut av denne. Bra trening!

DENNE fra Tara Stiles. En gammel favoritt- jeg er så glad i denne. Femti herlige minutter som både er avslappende og energikrevende. Tara er så behagelig å høre på og jeg trener ofte denne bare fordi jeg liker hun så godt.

20140215_065919-w580-h580

DENNE, enda en fra Tara Stiles. Dette er en kort film, kun ti minutter, og den er laget for å gjøre før man legger seg for å få kroppen til å slappe av og sove bedre.

DENNE– power yoga med Bryan Jones. Bryan har veldig mange fine filmer, og dette er min favoritt for tiden. En time med både krevende yoga-poser og avslapning. Det er lett å holde følge, for han er flink til å forklare og å gi beskjed om hva som skjer. Mye fokus på pust (som jeg liker).

20140215_070108-w580-h580

Så, det er mine fire favoritter for øyeblikket. Har dere noen gode filmer å anbefale?

Nå må vi ut og gå! Jeg ønsker dere en herlig søndag alle samme. Kos dere<3

 

 

12 Responses to “Come YOGA with me”

  • Takk for tipsene! Alltid på leting etter gode yogafilmer:-)

  • Ååh älskar yoga men tyvärr har det INTE blivit mycket av det sedan vi lämnade Amsterdam i våras och gjorde bikram yoga nästan varje dag. Men så sant som det är sagt, det finns massa bra filmer online man kan ta sig hjälp av och yoga är verkligen helt fantastiskt. Hoppas du har haft en mysig helg. Massa kramar till dig fining!

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk dere, håper helgen deres også var fin!
      Ja, dere var jo så mye på Bikram dere. Men det er jo ikke alltid man kan prioritere like mye tid på alt, slik er bare livet. Yogaen kommer nok tilbake til dere senere :)
      STOR klem<3

  • Oh, yes! I shall yoga with you!!! Beautiful! xoxoxoxo

  • Så fint med tips Ragnhild! Jeg håper du har hatt en topp helg <3

  • Herlig! Du er så sprek at det går jo ikke AN!

    • Ragnhild Nordrum:

      Haha, du er søt! Jeg er ikke akkurat supersprek, men går for å være “aktiv mamma” ;) Gleder meg til å begynne å løpe og slikt igjen, når det passer bedre inn i hverdagen.

  • Fint at du deler videoer! Nå om dagen er jeg mest hos kjæresten min i huset hans, og når han er på jobb lager jeg (og kattepusen) yogastudio i stua…….. haha. Det er deilig med mer plass enn på den trange hybelen min :) Det er noen år siden jeg var i god form, nå er jeg ubalansert og treig og ødelagt haha, men det går da sakte fremover :) liker å ha videoer å følge, men må nok spille de av i slow motion ;)

    • Ragnhild Nordrum:

      Du og kjæresten er så søte altså!! <3 Elsker å følge med dere på IG!
      Du kommer raskt tilbake i form! Det hørtes veldig koselig ut å trene yoga hjemme med psen :)
      Klem<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930