Små raw krusedull-kuler

Hei alle sammen. Jeg ville bare titte raskt innom og ønske dere en god kveld. Har dere hatt en god uke så langt? Sidikou Samuel ble forkjølet sist uke, og er det fremdeles. Han er på bedringens vei nå heldigvis, og har uansett vært blid som en sol gjennom hele sykdommen. Nå har jeg blitt smittet, og går rundt og nyser dagen lang.

I går var vi på seks måneders kontroll og Lille S vokser helt perfekt. Jeg er så glad og takknemlig! Han lille veier nå litt over 8 kg- tenk at man kan vokse så enormt på (nesten) bare melk!?
20140213_100732-w580-h580

I dag var vi på babysang igjen, og det er så utrolig koselig. Jeg elsker faktisk å være der. Så mange hyggelige mødre med supersøte babiser, som synger og danser og leker sammen. Før vi gikk på babysangen, lagde jeg er porsjon av Benediktes raw cookies. Jeg har ikke laget disse på veldig lenge, så det var på tide- de er så gode!

Jeg fulgte oppskriften, men hadde ikke raw sjokolade som jeg kunne hakke opp. Derfor lagde jeg cookie-deigen uten sjokolade, rullet den ut til kuler, og smeltet litt av sjokoladen jeg laget tidligere i uken og lagde små kruseduller på toppen av kulene. Det kan jo ikke bli annet enn kruseduller når S alltid (!) er på armen, og jeg kun har en arm å jobbe med ;)

De ble ikke så pene, men de er fantastisk gode!
torsdag-w580-h580

Jeg håper dere har fine dager alle sammen. Jeg skal straks legge meg, kjenner jeg har mange netters søvn som jeg gjerne skulle tatt igjen, og det blir godt med en tidlig kveld.

2 Responses to “Små raw krusedull-kuler”

  • Vad skönt att höra att Lilleman håller på att bli frisk igen. Får vi hoppas du mår bättre snart också :) Vi har varit lite förkylda här borta med men annars är humöret på topp! Vad kul att höra att sångträffen är en bra upplevelse. Kul att få träffa andra föräldrar och att barnen får mysa ihop. Som alltid, alla dina kreationer ser så goda ut. Mums! Massa kramar från oss båda :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk og takk! Dere legger alltid igjen så koselige ord <3
      Formen går oppover for oss begge to :) mna blir jo uansett ikke sengeliggende med forkjølelse, men det er jo litt irriterende å nyse hele tiden og å være så tett i nesen :)
      God helg! Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930