På reisefot (med raw Bounty-kuler i bagasjen)

Hei alle sammen. I morgentidlig (tidlig! 05.45!) reiser jeg og baby til Oslo igjen. Dagene og ukene går så fort, og det føles som vi nettopp var der. På søndag er det barnevelsignelse for Lille S, og vi må komme noen dager før for å ordne alt som må gjøres før den store dagen.

20140129_114140-w580-h580

I bagasjen blir det med deilige nylagede Bounty-kuler. Disse er raw og selvsagt veganske, og himmelsk gode. Det er mange år siden jeg har spist “ekte” Bounty, så jeg vet ikke om disse smaker likt. Men nydelige er de, og så fulle av næring og supermat at valget mellom disse og de man kjøper i butikken, burde være enkelt.

Oppskriften er inspirert av Anita sin Bounty-oppskrift.

Til 8-10 kuler trenger du:

-6 ss revet kokos
-3 ss romtemperert kokosolje, myk men ikke smeltet
-3 ss yaconsirup
-noen dryss ekte vanilje
-en liten klype Himalaya/havsalt

-smeltet rå sjokolade. Jeg lagde min av kakaosmør, råkakao, yaconsirup og litt vanilje. Ingen oppskrift, bare smak deg frem. Lag den gjerne ekstra mørk da fyllet er søtt.

Rør alle ingrediensene sammen i en liten bolle med en skje. Trill små kuler og sett de i fryseren til de er kalde. Rull kulene i sjokoladen. Sett de tilbake i fryseren og rull enda en gang i sjokoladen. Oppbevar kulene kaldt.

20140129_130527-w580-h580

Jeg har en hel masse jeg må ordne i dag, så det skal jeg fortsette med nå. Dere får bli med på tur, så vi snakkes når vi er fremme i Oslo :) God onsdag så lenge.

8 Responses to “På reisefot (med raw Bounty-kuler i bagasjen)”

 • Hoppas resan går fint till Oslo och att du får ordnat allt som behövs innan den stora dagen! Vad gottigt recept, vår råa kakao har tagit slut… bra påminnelse att köpa nytt så snart so möjligt ;) Pratas vid i Oslo då! Massa kramar!

  • Ragnhild Nordrum:

   Å nei å nei, det er ikke gøy å gå tom for kakao. Dere må skynde dere å kjøpe nytt ;)
   God klem til dere

 • Nå er det lenge siden jeg har smakt bounty. Namnam :) Reisesjokkis er godt. Trur jeg må lage litt jobbsnop snart. Det er ofte jeg trenger litt ekstra energi etter lunsj. Haåper dere får det fint i Oslo :) <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Det var så lenge siden jeg hadde spist disse Bountyene også, og fikk plutselig så lyst på det. Og veldig gode var de :)
   Klem

 • Nå er jeg hjemme Ragnhild :D Jeg gleder meg masse til å gå tur med deg <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Åå så koselig!! Nå er jeg tilbake i Valdres, denne turen var mest for barnevelsignelsens del, og dagene var sååå travle. Herlighet, var helt slitt ut i går. men det var så gøy :)
   Men vi kommer nok til Oslo igjen i løpet av noen uker. Har ikke planlagt noen tur enda, men så altfor lenge blir det nok ikke til. Skal si fra, så prøver vi å møte :)
   Velkommen hjem<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031