Magisk rosa rødbetesuppe (semi-raw)

Hei hei dere. I dag skal jeg gi dere oppskriften på en helt nydelig, og knallrosa, rødbetesuppe.

20140128_175249-w580-h580

Den er nesten rå, men hovedingrediensen, rødbeten, ovnsbakte jeg først. Når rødbeten blir bakt, blir den så søt og jeg elsker konsistensen. Har du en eksta sterk blender, kan du bruke rå rødbete.

20140128_171534-w580-h580

Til en porsjon: Bak en rødbete i ovnen ved 200 grader i 45-60 minutter, til den er mør. Avkjøl og skrell. Skjær rødbeten og et halvt eple i biter, og legg det i blenderen sammen med mandelmelk (jeg brukte hjemmelaget av kun mandler og vann), sitronsaft og litt salt. Blend. Hell suppen over i en tallerken og strø over pistasjnøtter.

Kald suppe kan være litt rart hvis man ikke er vant til det. Men når man først har blitt vant til det, og funnet noen gode oppskrifter, er det fantastisk godt. Denne kan anbefales- tror faktisk det blir middagen min i morgen også.

20140128_124429-w580-h580

Ellers har dagen min gått til det den pleier :) Dere kjenner meg; gåtur med Sidikou Samuel og masse babykos her inne. En yogaøkt venter så snart baby er i seng. Håper dere har hatt en fin dag alle sammen, god kveld videre.

6 Responses to “Magisk rosa rødbetesuppe (semi-raw)”

 • I lovvvve this post because I can figure the ingredients just by looking at the picture!
  And the colour of the soup resembles your dress in the blog header. Absolutely gorgeous.
  Gwendolyn and I would like to babysit for you. :)
  xo

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, you are so sweet! I think the 3 of you would have a great time together ;)
   And the soup is so good, and SO easy!! You should try it :)

 • Åh så gott! Rödbetor är ju hur gott som helst. Älskar det! Måste pröva det här receptet, låter ju hur gott som helst. Och så mysigt foto på er två. Tänk vad stor Sidikou Samuel börjar bli nu :) Kram till er båda!

  • Ragnhild Nordrum:

   Jaa, han er kjempestror blitt! Og verdens fineste morsomste kjekkeste sønn!! :D <3
   Rødbete er nydelig, og denne supen ble rett og slett magisk. Tror dere hadde likt den.
   Mange klemmer til fine dere<3

 • Denne suppa vil jeg teste ut. Så lenge det er sitron i liker jeg den nok :)Bildet av dere er såååå fint :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Takk :D <3
   Ja, sitronen er viktig her, ellers blir liksom suppa helt.. flat. Og den er kjempegod! Jeg har en haug med rødbeter så jeg vil lage den igjen snart :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031