Rudolf er rød på nesen (søt, naturlig kakedekorasjon)

God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin tredje juledag? Vi har hatt juleselskap her i kveld med mammas tante, kusine og ektemann, fetter og bror, og det har vært så utrolig koselig. Mamma hadde laget koldtbord til gjestene kom, og jeg laget en raw kake til dessert.
rud
Jeg tenkte å vise dere en fin måte å pynte raw kaker på, men mitt eksempen ble ikke så bra siden jeg hadde babyen på en arm og måtte jobbe raskt med den andre. Men jeg liker ideen, og bruker man litt bedre tid blir resultatet ordentlig fint.

Når du lager en raw kake med nøttebunn (og et hvilket som helst fyll), tar ut av en god neve bunn-deig, kjevler den ut til en tynn leiv, og skjærer ut figurer. Jeg prøvde meg på et reinsdyrhodet, og lagde snute, øyne og litt rødt i ørene med granateplekjerner.
rudo-w580-h580
Som sagt, du kan lage det mye finere med begge hendene frie og med litt bedre tid ;) Men det er litt søtt, sant? Og man kan jo lage alle mulige figurer til en hver anledninger og pynte med frukt og bær i forskjellige farger.
(Jeg lagde forresten bunnene av mandler og dadler, og fyllet lagde jeg av dadler, hasselnøttsmør, råkakao, vanilje og kokosolje)

Ellers i dag har Sidikou Samuel og lillebror og jeg gått tur, og jeg fikk en ordentlig fin yogaøkt midt på dagen. Stort mer rakk jeg ikke før selskapet startet, for tiden flyr virkelig med en liten stor baby i livet. Men koser meg, ja det gjør jeg!

Jeg håper dere har fine romjulsdager med nære og kjære, og nyter årets siste dager. God kveld videre!

10 Responses to “Rudolf er rød på nesen (søt, naturlig kakedekorasjon)”

  • Det var lurt! & kjempefint bilde av dere og kaka :)

  • Så fin kake :) Kos deg sammen med familien i romjulen :)

  • that’s so cute Ragnhild! great idea.
    have you coloured your hair? It looks so dark in the picture. It’s probably just the light!

    • Ragnhild Nordrum:

      Thank you :)
      Nope, its just the light! I havent coloured my hair since the 7th grade actually :D It looked terrible, and I got so scared I have never done it after ;)

  • Elisabet:

    Kjempefin kake og koselig bilde! Sidikou Samuel er så søt! Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen tusen takk Elisabet! Håper du har hatt en fin jul, og riktig godt nytt år til deg!<3

  • Äntligen har vi möjlighet att komma in en snabbis här! Saknat din blogg och uppdateringar :) Vad fint och så kul att pyssla! Vet inte om vi skulle lyckas lika bra själva… men fint ser det ut i varje fall! Och låter gott. MMM! Hoppas du har fått kost dig en massa med familjen hemma nu under julen. Massa kramar från oss båda vackra Ragnhild!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig å høre fra dere igjen! Jeg håper dere har kost dere masse i julen, og jeg VET at det nye året kommer til å bli fantastisk for dere!! Jeg gleder meg til å følge med<3
      Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031