Nye sko fra Beyond Skin (kvalitetssko som er snille mot dyr)

Hei hei. I dag har jeg et litt annerledes innlegg til dere. Ingen sjokolade eller mat til dere i dag, men et tips om en fantastisk nettside som selger veganske dyrevennlige sko med høy kvalitet.

Jeg regner med ikke jeg er den eneste som synes det kan være vanskelig å finne skinnfrie sko som fremdeles er holdbare og gode å gå i. Am I right? Jeg ender altfor opp med sko som hverken tåler regn eller snø, og som aldri holder mer enn en sesong.
20131220_131343-w580-h580

Beyond Skin
er en britisk nettside som åpnet nettopp på grunn av dette. De vil at vi som er veganere, eller som av andre grunner ikke ønsker å bruke skinn, skal få tak i sko som både ser pene ut, som er gode å gå med, og som er holdbare. Og det har de virkelig klart å få til! Bare sjekk ut sortimentet deres, og ser hvor mange forskjellige typer sko de har å tilby. Jeg ble helt overbegeistret da jeg kom over siden deres, og enda mer begeistret ble jeg da jeg fikk lov til å velge meg ut et par for å prøve og dele min erfaring med dere.

20131220_131815-w580-h580

Jeg valgte dette paret med flate småsko. Disse er grå, enkle og litt avslappede, veldig pene og perfekt til både hverdag og selskap. Kvaliteten merker man bare ved å ta på de- veldig bra! Dessuten er sålene solide og mye bedre enn hva jeg vant til.

Nå som jeg har fått prøvd et par og merket hvor gode de er, vil jeg virkelig anbefale siden videre. Jeg har bestemt meg for å bestille et par med vintersko fra de, som en liten nyttårsgave til meg selv :)

Beyond Skin finner dere HER. Ta en titt<3

Ønsker dere en fin kveld videre alle sammen.

8 Responses to “Nye sko fra Beyond Skin (kvalitetssko som er snille mot dyr)”

  • Ida:

    Åh, så fine sko! Heldige deg :-) Ha en fin kveld søte deg!! <3

  • those are beautiful shoes!! Until now I’ve only been a dietary vegan, I still wear leather. But I recently decided I want to change that. I’m not going to throw the items that I have away, but in the future only by vegan shoes and handbags. And it’s so much easier to stick to that resolution when I see beautiful vegan shoes such as this pair. Thanks for the tip!

    • Ragnhild Nordrum:

      I think it is really important to choose vegan when it comes to anything and everything. BUT, it is sooo OK to take time. I for sure have. I used to always want to buy vegan shoes and handbags, but it was such a struggle, so I gave in many times. Now, I think it is fine that I keep using what I have (which actually only is one handbag), but I wont buy anything new.
      This site is great, and I hope many more vegan sites will open :)
      Merry Christmas<3

  • Anna:

    Det er bare du som kan kjøpe sandaler på vinteren! Hahaha fine deg ❤
    De hadde faktisk INNMARI mye fint, jeg skal sjekke ut siden ordentlig! Er på tide at folk begynner å bruke klær med respekt. Jeg foretrekker heller å kle på meg skinnet fra frilandsgrisen som ble humant slaktet og gjort nytte av, enn å kle meg i uggs…
    Fint at du tar opp temaet!!

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, du er så søt ;)
      Ja, helt enig! Jeg tenker at jeg som er veganer kan ikke bruke skinn fra dyr, uansett hvor bra de har hatt det, men spiser man kjøtt synes jeg absolutt man skal kunne bruke skinnet også. Da utnytter man jo mer av dyret og det synes jeg er flott!!
      Det kommer kort til deg Anna, men jeg er treig og det har ikke blitt snedt ennå. I julen!!
      God jul <3

  • Ooh de ser riktigt fina ut! Och så bra att allt är veganskt. Skickar en snabbhälsning nu mitt i allt julpysslande :) Massa kramar!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930