Oslo, vegetarisk julemesse, og raw kanelsnurrer

Hei hei, i fra vakre snølagte Oslo. Sidikou Samuel og jeg reiste nevover på søndag, og planene er at vi blir her godt inn i neste uke. Bussturen ned hit gikk som den drøm, og baby var en engel hele veien. Han er så fin!
valosl-w580-h580
I går var det Vegetarisk Julemesse her i Oslo, og jeg og baby gikk dit sammen med min gode venninne AK (<3). Messen var så flott; utrolig mange spennende stands, og jeg møtte flere andre bloggere og blogglesere- veldig koselig!

I dag har vi en rolig dag. Noe av grunnen til at vi skal være så lenge i Oslo denne gangen, er at vi skal kunne ta det mest mulig med ro og dagene ikke skal bli så fulle og stressende for baby. Vi gikk lang tur i dagtidlig, har vært og handlet, og baby har fått bade. Siden vi venter mye besøk de neste dagene har jeg også laget to raw kaker, så vi har litt å servere når gjestene kommer. Den første skal jeg vise dere i dag; raw kanelsnurrer. Jeg har selvsagt smakt, og de er nydelige. Perfekt som en av julens syv slag, jeg tror nemlig disse hadde blitt veldig populære på hvert et kakefat.
(Raw pepperkaker finner dere HER, og raw mandel- og sjokoladecookies HER)
kanel-w580-h580
Til en stor rull, vil tro det blir ca 20 snurrer av denne, trenger du:

-250 g mandler
-8-12 myke gode dadler
-en liten klype Himalayasalt

-3 ss smeltet kokosolje
-3 ss lønnesirup
-1 toppet ss rått mandelsmør
-2-3 ts kanel

-kokosmasse til rulling

Mal mandlene, og klem de sammen med nok dadler til du får en klissete deig som er enkel å jobbe med. Bland inn en liten klype salt. Kjevl deigen ut til en passe tynn leiv.
Rør sammen kokosolje, lønnesirup, mandelsmør og kanel. Smør dette utover leiven. Rull den sammen, og rull den i kokosmasse. Oppbevar rullen i kjøleskapet og skjær av tykke skiver etterhvert som den serveres.
oslo-w580-h580Jeg håper dere alle har en fin mandag. Jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere gjevning nå i Oslo-ferien min. Enn så lenge må dere ikke glemme Give Awayen min. God uke alle sammen!

Edit! Glemte helt å legge ved treningsoversikten for sist uke, så gjør det nå.
49-w580-h580

4 Responses to “Oslo, vegetarisk julemesse, og raw kanelsnurrer”

  • Vad fina foton på er! Alltid så mys att se foton. Och den ser så god ut! Yummm. Sötsugen nu ;) Vart bor ni när ni är i Oslo? Ni får mysa på en massa. Så länge sedan vi var där själva (eller ah i Bärum hos våra kusiner förra sommaren) men vi har inte hunnit in i Oslo centrum på många år. Hoppas det blir snart! Så vi får se er båda :) Kul att du uppdaterar en massa från Oslo också. Massa kramar!

  • Så koselig at du skal blir så lenge, da må vi jo få til en gåtur :) Som skrevet på facebook så passer det best for meg på dagtid <3

  • Fine dere og fine kanelsnurrene! Ha en nydelig mandagskveld! :-*

  • Have a great time in Oslo (but I’m sure that you will), those cinnamon rolls look very very good! njam!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728