Julens syv slag: raw mandel- og sjokoladecookies med frosting

God morgen til dere. Jeg har hatt en litt hard natt, og vært våken siden klokken tre. Da klarte jeg ikke å sove lenger, og det ble heller nesten en time yoga på soveromsgulvet. Da jeg hadde dusjet og var klar for å sove igjen, var det baby som var lys våken. Heldigvis er solstrålen min nettopp det, en solstråle på morgenen, så vi har hatt fine morgentimer til tross for at jeg er uendelig trøtt.

20131204_092126-w580-h580

Advent er fult er i gang og julen er rett rundt hjørnet, og jeg regner med at mange av oss har startet på julebaksten. I år tenkte jeg å dele julens syv slag med dere gjennom desember. De syv slagene kommer alle til å være veganske, raw og så fulle av næringsstoffer at de kan spiser hver eneste dag gjennom hele denne deilige måneden. Dere har allerede fått oppskriften på raw pepperkaker (HER), og i dag skal jeg vise dere mandel- og sjokoladecookies med sjokoladefrosting.

20131204_092558-w580-h580

Oppskriften finner dere HER hos This Rawsome Vegan Life. Jeg fulgte oppskriften, men brukte finmalte mandel istedenfor mandelpulp fra mandalmelk, og så droppet jeg maca og kanel. De er helt fantastiske, og mamma og pappa ble også begeistret over disse.

Og så må jeg bare få tipse om et par sider som er flotte å besøke mye nå i desember for å få inspirasjon til julebakst og julegodt og julemat; Finding Vegan, Mjuuugly, Melissa, og som nevnt, This Rawsome Vegan Life. Utrolig fine sider alle sammen.

Nå skal jeg og baby komme oss ut på veldig sen morgentur. Håper dere får en herlig onsdag alle sammen.

7 Responses to “Julens syv slag: raw mandel- og sjokoladecookies med frosting”

 • that does not sound like fun, not being to sleep and then Sidikou Samuel waking up when you finally are, but at least you got some yoga out of it :) those cookies look good

  • Ragnhild Nordrum:

   Today has actually been great, and Ive had SO much energy. I have no idea where it came from ;) But NOW Im super tired and Sidikou Samuel is still awake and sooo energized :P Hopefully he will fall asleep soon, I need so sleep.

 • Aww så koselig å se den lille :) Jeg har endelig fått orden på bloggen min igjen, med ny addresse og greier! Er ikke like raw som den pleier, men kanskje du får inspirasjon :) Jeg titter fremdeles innom bloggen din nå og da. Håper du har en fin førjulstid og koser deg masse med babyen :) Oppskriftene dine er nydelige som alltid <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Så gøy at du er tilbake Therese!! Jeg vil inn og se bloggen din! Men adressen du skrev fungerer ikke!?! Sikker på at du skrev den riktig?

 • Ååååh jaaaa våra böner blev hörda ;) Du delar med dig av massa julrecept! Ser fram emot att se dem kommande recepten och pröva oss på ett och annat. Det har varit så mycket jobb nu så vi har inte riktigt hunna göra alldeles för mycket i köket men när jul närmar sig ännu mer så kommer vi göra massa recept. Så keep them coming! ;) Älskar din klänning förresten! Härlig färg och form. Massa kramar från VÄRLDENS gråaste Göteborg ;)

  • Ragnhild Nordrum:

   Hihi, søtinger! :) Håper dere får inspirasjon til julemat og julegodt. Julen er jo så koselig og jeg synes det er så viktig å vise at vegansk jul IKKE er restriktiv, men fantastisk. Vegansk jul skal bety god jul til både dyr og vår egen munn og mage :)
   Klem<3

 • Prøver igjen! Funker denne linken? Det tok vel bare noen dager før den fikk oppdatert seg- denne skal funke :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728