Easy peasy banana-bites

Hver dag når min lille frosk tar formiddagshvilen sin, trener jeg yoga.

20131205_125608-w580-h580

Jeg elsker elsker elskerhvert eneste sekund jeg får med Sidikou Samuel, men de korte små timene jeg får alene når baby tar sovepauser igjennom dagen, er jammen gode de også. Når baby våkner og jeg avslutter treningen, pleier jeg å ta meg en snack imens han drikker melken sin. En liten matbit i verdens beste selskap<3

20131205_134806-w580-h580

I dag ble det små banan-snackbiter fylt med valnøttsmør og toppet med rå sjokolade. Jeg lagde disse tidligere på dagen så de fikk stå litt i fryseren.

20131205_120547-w580-h580

Dette er virkelig enkelt: skjær en banan i tynne skiver. Fordel litt nøttesmør på halvparten av bananskivene. Trykk resten av bananskivene oppå nøttesmøret, og topp hver bit med smeltet rå sjokolade, kjøpt eller hjemmelaget. Sett bitene i fryseren i et par timer, og spis de kalde. Deilig!

bananabi-w580-h580

Med det ønsker jeg dere en herlig torsdag videre. Her snør det i dag, vi har vært ute og gått, kost oss inne med julemusikk med Kurt Nilsen, og livet er bare fint. God dag videre dere.

7 Responses to “Easy peasy banana-bites”

 • Yummm! Dem där små banankreationerna skulle falla oss i smaken. Så gott! Och vilken söt liten groda du har ;) Ni är så fina ihop! Vem tycker du han liknar mest? Vi har lite svårt att bestämma oss…. ;) Låter som du har fått riktig julanda där borta och vad mys med snö. Här i Göteborg har det bara varit grått, gråare och gråast! Och så regn… haha men får sitta med levande ljus och solsken här inne istället. Massa kramar!

  • Ragnhild Nordrum:

   Usj, så kjedelig med gråvær og rein. I desember skal det jo SNØ!! :D Håper snøen kommer til dere snart også :)
   Jeg synes Sidikou Samuel er en skikkelig blanding av oss begge. Synes han er veldig lik Kader, samtidig som jeg ofte synes han er lik meg. Mange sier faktisk at jeg og Kader også liger, så da er det jo ikke rart baby ligner oss begge ;)
   God kveld <3

 • Ida:

  Åh, for en fin liten frosk! Hihi. Syns du er så flink til å trene yoga! Jeg prøvde meg jo på en 30 days yoga challenge, men jeg klarte ikke mer enn fire dager :-p Blir nok til at jeg tar det opp igjen ganske snart, fikk jo verdens beste følelse etter en halvtimes tid med yoga. Synd vi ikke fikk til å møtes idag, men det tar vi igjen om ikke så lenge :-)
  Klem!!

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, det var så dumt- hadde virkelig gledet meg til i dag! Men vi tar det igjen. Kanskje vi får til å treffes mellom jeg kommer tilbake og jul!? Hadde vært koselig!
   Litt yoga i hverdagen gjør SÅ mye synes jeg. Både for humør, og for kroppen. Elsker det. 4 dager er bra! Det kan være litt vanskelig å komme skikkelig i gang med yoga, det syntes iallefall jeg i starten, men når man får yogaen “under huden” klarer man ikke å la være. Jeg får skikkelig yoga-craving etter bare en dag uten! ;)
   God klem til deg

 • Du og den lille er helt nydelige sammen. Jeg blir like verpesyk hver gang jeg titter innom siden din ;)
  Bananbitene dine ser også fantastiske ut! De skal jeg prøve :)
  God helg Ragnhild :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Tusen takk Kristine, så koselig! Du kan bare glede deg til du og PØ, hvis dere vil, får barn- det er det fineste som finnes :)
   God helg til deg også!

 • ok, google reader really dropped the ball on this one, so I don’t really know what your talking about, but your banana snack bites look seriously good!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728